Saç dökülmesi çoğunlukla genetik ama bir şey olmaz demek de yanlış olur . Wax saçın diplerine değil uçlarına sürüldüğü için saça yapışması dışında zarar vermez . Akşam yatmadan önce saçını yıkadığın sürece sorun olmaz . Ama saçını uzun süre yıkamazsan uzun vadede birikme yapabilir .Bir şey olmaz. Son 8 sendir her gün sprey kullanıyorum, tüm arkadaşlarımdan daha sık saçlarım var.
Yatmadan önce saçımı da yıkamıyorum. Genetik faktör kesin, benim demek istediğim sadece wax/sprey kullanımı saç dökümünü tetiklemez.Saç dökülmesi çoğunlukla genetik ama bir şey olmaz demek de yanlış olur . Wax saçın diplerine değil uçlarına sürüldüğü için saça yapışması dışında zarar vermez . Akşam yatmadan önce saçını yıkadığın sürece sorun olmaz . Ama saçını uzun süre yıkamazsan uzun vadede birikme yapabilir .
Güzel marka kullanabilirsin. Düzenli yıka yeter. Saçını uzun veya çok kısa kullanabilirsin. Uzun saç biraz konforsuz bağlarsın yeter. Aşırı kısa zaten sekil verecek halde olmadığı için. Şapka da takabilirsin. Benimde şuan şekilsiz Şapka takarım hepÖncelikle merhaba, 15 yaşındayım ve genetikte saç dökülmesi yok. Saçım çok düz ve şekil almıyor bu yüzden haftada 3 4 kez ya da her gün wax veya saç köpüğü sürsem sürdüğüm günün akşamında da yıkasam, saçım çok dökülür mü?