15 yaşında wax kullanılırmı?

Demo dimo

80+
Reaksiyon skoru
2
Öncelikle merhaba, 15 yaşındayım ve genetikte saç dökülmesi yok. Saçım çok düz ve şekil almıyor bu yüzden haftada 3 4 kez ya da her gün wax veya saç köpüğü sürsem sürdüğüm günün akşamında da yıkasam, saçım çok dökülür mü?

Bir şey olmaz. Son 8 sendir her gün sprey kullanıyorum, tüm arkadaşlarımdan daha sık saçlarım var.

Wax sürülebilir mi yoksa fisfis mi

Yatmadan önce saçlarını yıkarsan hiçbir şey olmaz

Uyumadan önce saçına bir su tutup waxın etkisini yitirdiğin sürece bir şey olmaz.

Bir şey olmaz. Son 8 sendir her gün sprey kullanıyorum, tüm arkadaşlarımdan daha sık saçlarım var.
Saç dökülmesi çoğunlukla genetik ama bir şey olmaz demek de yanlış olur . Wax saçın diplerine değil uçlarına sürüldüğü için saça yapışması dışında zarar vermez . Akşam yatmadan önce saçını yıkadığın sürece sorun olmaz . Ama saçını uzun süre yıkamazsan uzun vadede birikme yapabilir .

6 yaşımdan 10 yaşıma kadar her gün kullandım. Şuan 15'im. Bir şey oldu mu? Hayır.

Saç dökülmesi çoğunlukla genetik ama bir şey olmaz demek de yanlış olur . Wax saçın diplerine değil uçlarına sürüldüğü için saça yapışması dışında zarar vermez . Akşam yatmadan önce saçını yıkadığın sürece sorun olmaz . Ama saçını uzun süre yıkamazsan uzun vadede birikme yapabilir .
Yatmadan önce saçımı da yıkamıyorum. Genetik faktör kesin, benim demek istediğim sadece wax/sprey kullanımı saç dökümünü tetiklemez.

Öncelikle merhaba, 15 yaşındayım ve genetikte saç dökülmesi yok. Saçım çok düz ve şekil almıyor bu yüzden haftada 3 4 kez ya da her gün wax veya saç köpüğü sürsem sürdüğüm günün akşamında da yıkasam, saçım çok dökülür mü?
Güzel marka kullanabilirsin. Düzenli yıka yeter. Saçını uzun veya çok kısa kullanabilirsin. Uzun saç biraz konforsuz bağlarsın yeter. Aşırı kısa zaten sekil verecek halde olmadığı için. Şapka da takabilirsin. Benimde şuan şekilsiz Şapka takarım hep

saç pudrası kullanabilirsin normal wax gibi taş gibi olmuyo daha güvenli bence.

Saçın dökülmesi çoğunlukla genetik faktörlerden dolayı oluyor. Ama kalitesiz ürün kullanırsan saçının yapısını bozabilir.

urban care 2 numara al. aylardır kullanıyorum memnunum. akşamına yıka hiçbir şey olmaz

Benimde saçım dümdüz ve çok yağlandığı için her sabah uyanınca kafamı yıkıyorum sabunla bide kurutma makinesinyle şekil veriyorum 17 ye kadar duruyor gibi gibi.wax,jöle kimyasal şeyleri mümkün olduğunca hiç kullanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi istediğin saç stiline görede değişir bu yöntem.

Geri