RTX 4080 kartıma gelen teklif

Hocam bana kalsa 50 etsin çünkü bende de 4080 serisi kart var sonuçta :D ama 40'a yaklaşınca çiçeği burnunda yeni gelin gibi 5070 Ti seçeneği çıkıyor 4080 ile denk performans verip artı olarak MFG özelliğine ve daha az ısınan GDDR7 belleklere sahip
Haklısın ben de olsam o paralara 5070ti alırım, kas gücü aynı olsa da her türlü güncel tercih ederim. Ama elimizdeki kartı öldürmeye gerek yok, ölü fiyatı 35 diye düşünüyorum

Haklısın ben de olsam o paralara 5070ti alırım, kas gücü aynı olsa da her türlü güncel tercih ederim. Ama elimizdeki kartı öldürmeye gerek yok, ölü fiyatı 35 diye düşünüyorum
Ben şahsen garantisiz kartı almam da kullanmam da ne zaman ne olacağı belli olmaz tak der gider cöbe bakar dururuz :D

Gaming OC güzel modeldir 35'in aşağısına vereceğinize elinizde tutun zaten bu piyasada. Güncellemeye hiç gerek yok performansı fersah fersah yeterli. 4070 Ti S / 4080 / 4080S güzel kartlar ikinci elde. Ben de sizin gibi donanım meraklısıydım habire sistem değiştiriyordum tüm işlemcileri kartları test edeyim diye ama PC parça krizi bir patladı bizim de hobimiz elimizde patladı :D

9070+10k düşünerek kabul etmezdim

Gaming OC güzel modeldir 35'in aşağısına vereceğinize elinizde tutun zaten bu piyasada. Güncellemeye hiç gerek yok performansı fersah fersah yeterli. 4070 Ti S / 4080 / 4080S güzel kartlar ikinci elde. Ben de sizin gibi donanım meraklısıydım habire sistem değiştiriyordum tüm işlemcileri kartları test edeyim diye ama PC parça krizi bir patladı bizim de hobimiz elimizde patladı :D
Aynen daha da derinleşecek gibi kriz, henüz ekran kartlarını daha vurmadı yakında ekran kartlarını da vurursa iyice kafayı bozdurur piyasa.

Yurt dışı alınma garantisiz faturasız kutulu gigabyte RTX 4080 gaming oc ekran kartıma 9070 nitro +10k teklif geldi. 9070 nitroda kutu yok ama fatura ve garanti var. Sizce mantıklı bir anlaşma mı
Ne gerek var 4080 zaten taş gibi kart 10K para için neden model düşesin ki? O paraya aşırı ihtiyacım var diyorsan senin tercihin ben aldığım karta dokunmazdım.

Düz 9070 ise mantıksız geldi 4080 taş gibi kart.

Geri