Ekran kartı markası bilinmedik hocam sorun teşkil etmez mi diğer bilinen markalara göre ben biraz marka takıntılıyım Asus gigabyte gibi sistemler daha tatmin ediciAnakartı B650M-R veya Battle-AX B650M-PLUS yükseltip alınabilir.
![]()
Khopesh 9070 XT | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İleride yine bu siteden aynı Patriot belleklerden 1x16 GB alıp 32 GB yaparsın, uzun yıllar işini görür. Keza B650M-R ve PLUS anakartlarda iki m2 slotu var. Sonradan 1-2 TB M2 SSD'de de yükseltirsin.
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca Nebi Akgün kanalında OC vb. rehberleri de var. İleride onlara da bakarsın. O yüzden 65K küsür sorun olmuyorsa ben Colorful anakarta yükseltmeni öneririm.
Kasa ismiyle ekran kartı ismini karıştırmışım pardonGigabyte mı bilinmedik.Colorful yani AsRock deseniz şaşırmazdım veya belleğe, çoğu insan bilmiyor. Anakart, bellek, ekran kartı hepsi gayet bilindik ve köklü firmalar.
Gayet de bilinir markalar, herhangi bir sorun teşkil etmez. Keza bu fiyata anakarta düzgün yükseltme (çıplak, soğutucusuz aşırı giriş seviye anakart kullanıyorlar), CL30 6000 MHz bellek satan site yok. Burada en bilinmeyen şey kasa ve PSU ama onlar da gayet işinizi görür.
Maalesef işlemciyi yükseltecekseniz ekran kartından kısmanız gerekiyor. Şu anlık oyunlar vb. için 7500F gayet işinizi görür. İşlemciyi ileride yükseltirsiniz. Alırken anakart ve ekran kartını iyi almanız yeterli. Yani 9070XT 2K odaklı ama 4K'da bile iş yapıyor.Kasa ismiyle ekran kartı ismini karıştırmışım pardon
Bende bakıyorum hazır sistemlere ama nedense hep aynı işlemci var düzen 5 7500 f özelleştir kısmında değiştirilmiyorda
Tek tek topla hazır sistem almak büyğk hata bu fiyatlardahttps://www.incehesap.com/ingenity-pro-v2-oem-paket-fiyati-42805/#tabs gainward nasıl bir marka hocam sizce?