60-70K bandında tercihen Nvidia hazır sistem.

zaphkk

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
65000
Şimdi, öncelikle herkese merhabalar.
Kendime bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Bundan önce başka bir bilgisayarım vardı ama yetersiz geldiğinden yenisini alma kararına vardım. Bilgisayarı oyun için kullanmayı amaçlıyorum haberiniz olsun. Bütçem 60 zorlarsam 70 bine kadar çıkar. O fiyat bandında sadece kasa olacak şekilde önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Ayrıca AMD hiç kullanmadım Nvidia tercihimdir o yüzden istemsizce Nvidia olanlara kalbim gidiyo ona göre önerirseniz sevinirim. Elimdeki bütçe ile alabileceğim en fiyat performans olanını almaya çalışıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdi, öncelikle herkese merhabalar.
Kendime bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Bundan önce başka bir bilgisayarım vardı ama yetersiz geldiğinden yenisini alma kararına vardım. Bilgisayarı oyun için kullanmayı amaçlıyorum haberiniz olsun. Bütçem 60 zorlarsam 70 bine kadar çıkar. O fiyat bandında sadece kasa olacak şekilde önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Ayrıca AMD hiç kullanmadım Nvidia tercihimdir o yüzden istemsizce Nvidia olanlara kalbim gidiyo ona göre önerirseniz sevinirim. Elimdeki bütçe ile alabileceğim en fiyat performans olanını almaya çalışıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

anakart yükseltmesi ile bu da değerlendirilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatlar böyle maalesef

?

ekran kartı kötü.yoksa mantıklı bunda da anakart yükseltmesi ile önerirdim. ancak ekran kartı seçeneği sunmamışlar
Asus dual iyi yani

Veya 66 bine termal ped akıtan hotspotu çok sıcak olan gürültülü windforce mantıklı

Asus dual iyi yani
ekran kartlarını fan sayısına göre kıyaslıyosan farkı anlamaman normal ama evet çok daha iyi

Asus dual iyi yani

Veya 66 bine termal ped akıtan hotspotu çok sıcak olan gürültülü windforce mantıklı
asus dual rtx 5070 inno3d ye göre çok daha iyi. soğutma bloğu tam 1cm daha kalın. fanları çok daha büyük. asus bu boru değil

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,212
Üyeler
189,047
Son üye
elkadabra
Geri