kral123321
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Samsung G65B model monitörü TV modunda kullandığımda ghosting yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Tepki süresi modu gibi bir şey vardı adı aklıma gelmedi (standart - daha hızlı - extreme olarak üç kademesi vardı) onu standarta alıp deneyebilirsinizSamsung G65B model monitörü TV modunda kullandığımda ghosting yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Diğer konuda yazdım hocam ama buraya da kopyala yapıştır yapayım belki birine lazım olur. Bence 32 almalısın bende 32 olan modeli var iyiki almışım diyorum CS ve hikayeli oyunlar oynuyorum çok memnunum boyutundan. Piksel yoğunluğu veya 1080p gibi görünme olaylarını da hiç hissetmedim beni rahatsız etmedi ghosting vs. de yok şuanda çok memnunum ama şunu söyleyim monitörün kendi ayağıyla beraber masaya koyup kullanacaksan masada derinlik olarak 30cm yer kaplıyor. Stand alıp duvara sabitlersen sıkıntı olmazHocam selamlar. Kaç inç modelini aldınız ve memnun musunuz? 32 ve 27 inç arasında kararsızım.
buyuklugu konusunda bırsey dıyemem ama bende 27 ınch olanı var. 1 yıldır kullanıyorum yaklasık olarak. ghostıng ben tespıt edemedım varsa ufak vardır. gayet memnunum.Hocam selamlar. Kaç inç modelini aldınız ve memnun musunuz? 32 ve 27 inç arasında kararsızım.
Son kararını yazarsan sevinirim çok merak ettimÇok teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım yarın yaklaşık olarak 160 km yol yapıp bir mağazada gözümle görmeye gideceğim 2k çözünürlükte 27 inç ve 32 inç panelleri.
En iyisini yapmışsınız hocam hayırlı uğurlu olsun inşallahBen aynı modelin 2 boyutuna da bakamadım açıkçası. Ancak farklı model 32 ve g65b'nin 27 inç olanına baktım, menülerinde gezindim daha doğrusu. 27 Tabii ki daha keskin. 32 ile de sorun yaşayacağımı düşünmedim ama. 32'ye gitmekte karar kıldım.
Tv modunda ghosting yapıyor mu sizdeBende 27 inch kullanıyorum 0 sıkıntı tepki süresi standart olarak kullanıyorum hem TV hemde oyun için mükemmel bir cihaz
Yok hocam 0 sıkıntıTv modunda ghosting yapıyor mu sizde