Shein indirimli ürünler

site açılmıyor. goodbyedpi var diyemi acaba

Benim tüm hesaplardan yaptığım siparişlerin gmaillerine aynı anda: Your SHEIN order has been shipped bildirimi geldi. Hepsini tek pakete sığdırıp uçağa bindirmezler herhal :D
tek seferde 40 a yakın sipariş vermiştim maiilerden sabah kalktığımda hepsi aynı anda gelmişti kurye olum bunlar ne gibi bakış atıyordu :D

tek seferde 40 a yakın sipariş vermiştim maiilerden sabah kalktığımda hepsi aynı anda gelmişti kurye olum bunlar ne gibi bakış atıyordu :D
Ben zorlaşan bile kimlik yetersiz o kadar sipariş edemem 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilemem. Shein'de takılan ürünüm olmadı.

Malesef. 1 stok vardı ben aldım.
Benim aylık kotadan takılabilir sorayım dedim

1768304072317.webp

Böyle hata veriyor arkadaşlar nedendir

ödeme esnasında

Alıntıyı görüntüle
Böyle hata veriyor arkadaşlar nedendir

ödeme esnasında

pc üzerinden tarayıcı ile alışveriş yapıyorum.Bu hata 1-2 defa geldi benim başımada.Bu olduğunda hatayı veren mail adresiyle telefondaki shein uygulaması üzerinden giriş yaparak ödemeyi sorunsuz gerçekleştirdim.Not:Bu hatayı verdiği zaman kayıtlı tc numarasını silebiliyor dikkat et.

Mevcut

Evet o cunku pilsiz geliyor baska modellerdede full batarya pil var o yuzden tek gelen o zaten gelmese bu urun gonderielmiyor diye odemeye yerinde uyari veriyor
Km666 buldum AA pille çalışan doğru ürün mü

bu arada muhtemelen 5 şubatta da ürün alsak gümrükte bir şey olmayacak çünkü vergisini ödüyoruz alırken

pc üzerinden tarayıcı ile alışveriş yapıyorum.Bu hata 1-2 defa geldi benim başımada.Bu olduğunda hatayı veren mail adresiyle telefondaki shein uygulaması üzerinden giriş yaparak ödemeyi sorunsuz gerçekleştirdim.Not:Bu hatayı verdiği zaman kayıtlı tc numarasını silebiliyor dikkat et.
evet teşekkür ederim mobilden ödemeyi yaptım oldu
tel no olayını çözemedim bi evde tablet var ondada tel no istiyor artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,004
Üyeler
187,607
Son üye
Elyvision
Geri