İncehesap Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Dr.Vega

80+
Reaksiyon skoru
62
Seçili OEM paketlerde peşin fiyatına 6 taksit fırsatı incehesap.com'da! 13 - 20 Ocak tarihleri arasında geçerlidir.

sistemler çok kötü

oy guzzum sadece sistemlere mi diğer ürünlere yok mu

fiyatlar yükselip vade farksız taksit yapılmış

Çok fena kazık, vatand aynı sistemleri 30-35 e sattılar, hatta daha iyilerini.

Seçili OEM paketlerde peşin fiyatına 6 taksit fırsatı incehesap.com'da! 13 - 20 Ocak tarihleri arasında geçerlidir.
şimdiki çocuklar şanslı ya valla zamanında cd romlu tek 512 mb ramli 128 mb ekran kartlı bilgisayar sistemi 2005 yılında 1000 liraya almıştık. Babam memur maaşı 2 memur maaşı ediyor diyordu. :')
Gerçi o ram şimdi kıymetlenmiştir :LOL:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan vatanda f/p olarak alınabilecek iyi oem varmı. 70-80-90 bandında.
öyle bir paran varsa ve sistem arıyorsan 5070 ti lı bir sistem al 5070ti 16gb lar artık üretilmeyecek ram krizinden ötürü. Aldın aldın yani 5070 ti yavaş yavaş 5080 fiyatına yaklaşacak yani.

şuan vatanda f/p olarak alınabilecek iyi oem varmı. 70-80-90 bandında.
Şunu paylaşmışlardı forumda güzel sistem 7800x3d, b850 anakart, 5070 ti, 850w psu ve güzel kasa, 32gb ram (tek stick) dramli 1tb ssd, soğutucu 240mm sıvı falan bakabilirsin 82 bine bugünkü şartlarda çok iyi, paraf kartla 5 bin bonus kazanıyosun ve 6 ay taksit seçeneği

Şunu paylaşmışlardı forumda güzel sistem 7800x3d, b850 anakart, 5070 ti, 850w psu ve güzel kasa, 32gb ram (tek stick) dramli 1tb ssd, soğutucu 240mm sıvı falan bakabilirsin 82 bine bugünkü şartlarda çok iyi, paraf kartla 5 bin bonus kazanıyosun ve 6 ay taksit seçeneği
bugün benimde dikkatimi çekti bu sistem. tek tek toplamaya kalksak daha pahalıdır bu gibi. tek sorun paraf kartım yok. halkbank hesabım da hiç olmadı. tek kredi kartım world, onada taksit olayı hemen hiç bir sitede oem paket olarak yok. tek seferde de almam biraz zor. en az 3 taksit olacak ki ödeyebileyim. işin içinden çıkamadım.

acaba diyorum 8070ti asusu prime amazonda 55k civarı ve 6 ay taksitle. şuan ilk öncelik olarak kasa+psu ve 7050ti yı alıp kenara atsam. 2 ay felan sonra elim biraz rahatlarsa kalan işlemci+anakart+ram ve belki ssd yi felan mı alsam. şuan ağır aksak da olsa eski bir sistemim var. evo970 1 tb var. belki ssd olarak onu söker takarım. dandikte olsa kule tipi soğutucum da var. anakartım da çok eski değil ama ddr4 tabanlı. b550-a pro. ben komple ddr5 ve iyi bir ekran kartı üzerine kurmak istiyorum.

sizler olsanız ne yapardınız.
Not: @Asulgard bu sistemde dandik powerboost diye bi soğutucu var(adını ilk kez duydum). var derken direk seçili geliyo. birde onun altında tekrar bir soğutucu sekmesi var. o sekmeden başka bir sıvı soğutma seçiyorum üstteki soğutma hala seçili kaliyor. ister seve seve al istersende sistemden vazgeç yapmışlar. bu sistemde 2 adet sıvı soğutucu mu çalıştırılabiliyor ki? anlıyamadım. birde bukasa cougar markasının. epeycede pahalı bir kasa. tutulan bir ürünmüdür kasa olarak birde fanlar sessiz ve yeterli serinlik sunarmı.

Son düzenleme:
Geri