captandusty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 682
65 miniled olan nasıl arkadaşlar değer mi
Bende 65 lik miniledi dusunuyorum beyler alınır mı?65 miniled olan nasıl arkadaşlar değer mi
65 nasıl sence knk55 lik mini led alınır mı beyler normalde c7k düşünüyordum fakat bu tv c6k ile aynı özellikte işe girerim valla
Neden edilemesin ki? Sonuçta bunu servisin kurması lazım garanti kapsamında olması için. İade kabul edecek tabiHepsijet XL evden alıyor. Fakat kurulumdan sonra iade edilebiliyor mu onu bilmiyorum.
C7k aşırı pahalı. Tcl genel olarak çok şişik fiyatta. Buna şans verilir55 lik mini led alınır mı beyler normalde c7k düşünüyordum fakat bu tv c6k ile aynı özellikte işe girerim valla
24265'de kaç onun?
Qled 85 inç olan modelde subwoofer var fakat diğer inçlerde yok gibi yani görselde olmadığı görünüyor acaba onlarda da var mı ?144 Hz
Her boyutunda Subwoofer var.
HDR1000 Nits
Aipq processor
hepsinde var gözüküyorQled 85 inç olan modelde subwoofer var fakat diğer inçlerde yok gibi yani görselde olmadığı görünüyor acaba onlarda da var mı ?
muhtemelen onlar bakıyordurYine tcl servisi mi ilgileniyor kurulum için ?
Qled modeli için dedim kankihepsinde var gözüküyor
muhtemelen onlar bakıyordur
TCL servisleri bakmıyor, 08504808888 arayıp kurulum kaydı yapıyorsunuz. iFFALCON servisleri TCL servislerinden farklı: https://www.iffalcon.com/tr/tr/supportQled modeli için dedim kanki