xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,600
Sende o eğlence potansiyeli görüyorum.dis dise
Arkadaşların neden seni dışlıyor anlamadım XD
Sende o eğlence potansiyeli görüyorum.dis dise
tam olarak dışlıyolar diyemem aslında ortaokulda çok zorbalık gördüm ben arkadaşsızlıktan nefret ederim. Birkaç kızla konuştum ama istemediler yani XD diğer konudan anlamışsınızdır ben din felsefe fln araştıram bir tipim belkide biraz sıkıcı geliyorumdur. hakkımın yendiğini ve çok önyargı olduğunu düşünüyorum. Bir şans verseniz vallahi iyi çocuğum he.Sende o eğlence potansiyeli görüyorum.
Arkadaşların neden seni dışlıyor anlamadım XD
O zaman sana bir kız ayarliyicam. Erkekler olmayan kabileden, Seni başkan seçicekler. Her taraf kız yani.tam olarak dışlıyolar diyemem aslında ortaokulda çok zorbalık gördüm ben arkadaşsızlıktan nefret ederim. Birkaç kızla konuştum ama istemediler yani XD diğer konudan anlamışsınızdır ben din felsefe fln araştıram bir tipim belkide biraz sıkıcı geliyorumdur. hakkımın yendiğini ve çok önyargı olduğunu düşünüyorum. Bir şans verseniz vallahi iyi çocuğum he.
kabile ? etiyopyadan haremim olacagina burda cururum daha iyi PAUAHAHAHAHO zaman sana bir kız ayarliyicam. Erkekler olmayan kabileden, Seni başkan seçicekler. Her taraf kız yani.
Ama ordaki kurallar büyüklere saygı olduğu için ilk önce Çok yaşlı nineleri mutlu etmelisin. XD
Genç nesilde hiç bişeyi beğenmez dediklerinde inanmıyordum XDkabile ? etiyopyadan haremim olacagina burda cururum daha iyi PAUAHAHAHAH
Ninelere bayılırım XD Neleri neleri kaçırdığını bilemezsin hahahshdhsjnsSen olsan beğenirmisin hocam ? hadi almancı olsa neyse
Ha yoksa sadece erkekler kabilesi mi istiyordun?Sabahları Zaur, Geceleri Milf avcısı...