İnsanlar sevgili yapınca neden değişiyor ?

Sende o eğlence potansiyeli görüyorum.
Arkadaşların neden seni dışlıyor anlamadım XD
tam olarak dışlıyolar diyemem aslında ortaokulda çok zorbalık gördüm ben arkadaşsızlıktan nefret ederim. Birkaç kızla konuştum ama istemediler yani XD diğer konudan anlamışsınızdır ben din felsefe fln araştıram bir tipim belkide biraz sıkıcı geliyorumdur. hakkımın yendiğini ve çok önyargı olduğunu düşünüyorum. Bir şans verseniz vallahi iyi çocuğum he.

tam olarak dışlıyolar diyemem aslında ortaokulda çok zorbalık gördüm ben arkadaşsızlıktan nefret ederim. Birkaç kızla konuştum ama istemediler yani XD diğer konudan anlamışsınızdır ben din felsefe fln araştıram bir tipim belkide biraz sıkıcı geliyorumdur. hakkımın yendiğini ve çok önyargı olduğunu düşünüyorum. Bir şans verseniz vallahi iyi çocuğum he.
O zaman sana bir kız ayarliyicam. Erkekler olmayan kabileden, Seni başkan seçicekler. Her taraf kız yani.

Ama ordaki kurallar büyüklere saygı olduğu için ilk önce Çok yaşlı nineleri mutlu etmelisin. XD

O zaman sana bir kız ayarliyicam. Erkekler olmayan kabileden, Seni başkan seçicekler. Her taraf kız yani.

Ama ordaki kurallar büyüklere saygı olduğu için ilk önce Çok yaşlı nineleri mutlu etmelisin. XD
kabile ? etiyopyadan haremim olacagina burda cururum daha iyi PAUAHAHAHAH

Niye değişmesin?

Battı balık yan gider, felsefesi herhalde :) Eğer okul kenar mahalle okulu ise ve geleceğe dair bir beklenti veya hayal kurmayı bilmeyen ergen bebeler ise gayet doğal bir hastalık. Sebebi, biraz hava biraz civa (para)

Kanka doğru kadını bulunca doğru sandığın arkadaşlıklarını bitiriyorsun kafan rahatlıyor inan bana 3 yıllık ilişkim var buna dayanaraktan söylüyorum. Doğru kadını bulmak için uğraş. Arkadaşların için uğraşma.

Valla değişikler knk, en kral psikolog gelse açıklamaya çalışsa bir kısmını tutturur ama diğer kısmıyla çelişir. İlk birkaç ay sevgiliyle belki bir kaç hafta hatta belki bir kaç gün, sonra kafa şişer. En azından benim öyle oluyordu, kıza, ilgi alanlarına ve aktivitelere bağlı. Kız sürekli seni bir yere çekiştiriyor :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,784
Üyeler
187,572
Son üye
pascha9999
Geri