Scorpion Exo 391 Alınır mı

iWexlyn

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar selamlar. Motor alma planım var o yüzden ekipmanları yavaştan toplamak istiyorum. Bütçem de kısıtlı. Maksimum 5K diyebilirim. Bu fiyata bu kaskı buldum fakat alabileceğim daha iyi bir ürün var mı bu fiyatlarda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar selamlar. Motor alma planım var o yüzden ekipmanları yavaştan toplamak istiyorum. Bütçem de kısıtlı. Maksimum 5K diyebilirim. Bu fiyata bu kaskı buldum fakat alabileceğim daha iyi bir ürün var mı bu fiyatlarda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Polikarbon kabuk yapısı var ve scorpion markada güzel markadır alınır hocam. Bende Hjc c10 var onada bakabilirsiniz memnunum ben.

hocam başlangıç olarak güzel kask sonuçta bilindik marka en azından bazıları takıyor saçma sapan yoğurt kovasından hallice hocam sadece kaskla bitirmeyin ekipman işini komple alın acele etmeyin

Exo r1 evo air carbon vardı kaza yaptım iyi korudu kafayı 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam başlangıç olarak güzel kask sonuçta bilindik marka en azından bazıları takıyor saçma sapan yoğurt kovasından hallice hocam sadece kaskla bitirmeyin ekipman işini komple alın acele etmeyin
Kesinlikle, ben zor yoldan öğrendim ve motor sürmeyeceğim artık. Sürecek olan varsa tepeden tırnağa ne varsa giysin

• Üzgün
Reaksiyonlar: HKNG
Exo r1 evo air carbon vardı kaza yaptım iyi korudu kafayı 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle, ben zor yoldan öğrendim ve motor sürmeyeceğim artık. Sürecek olan varsa tepeden tırnağa ne varsa giysin
haklısınız kesinlikle herkes kask takıp geçiyor bu işi meslek olarak yapanlar dahi adamlar daha kaskını takmıyor yaa en kötü diyorum bak en kötü kaskını takacaksın ben kask takmadığı için 10 la giderken düşüp ölen birini tanıyorum ama taktığın bu kaskta saçma sapan bir şeyde olmayacak

senin yerine ben sezonu açacağım tracer 9 la nasipse :love:

haklısınız kesinlikle herkes kask takıp geçiyor bu işi meslek olarak yapanlar dahi adamlar daha kaskını takmıyor yaa en kötü diyorum bak en kötü kaskını takacaksın ben kask takmadığı için 10 la giderken düşüp ölen birini tanıyorum ama taktığın bu kaskta saçma sapan bir şeyde olmayacak

senin yerine ben sezonu açacağım tracer 9 la nasipse :love:
Hayırlısı olsun cp3 süper blok 🤩

• Muhteşem
Reaksiyonlar: HKNG
exo 391 kullanıyorum tavsiye ediyorum
Hocam bugün geldi kask. NCR Marka kask vardı m almıştım ilk aldığımda o da sıkmıştı. Bunda L Tercih ettim kaskı takarken baya zorlanıyorum. Yanakta kulakta vs baskı çok yok ama üstten hafif bir baskı var zamanla açılır zaten bi beden büyük mü alsam dedim de kararsız kaldım full face kask da ilk kez kullanıyorum hep çene açılır kullandım tavsiyen var mı ?

Geri