cyberwarrior1453
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Telefon numarası olmadan sipariş verebiliyor musunuz? Telefon numarası kalmadı ve her hesap açılışında telefon no istiyor. Var mı bir çözümü
Doğum günlerinde toplu fotoğraf çekmek için net alınır. Bir tane üyelik açayım da direk alayım bunuTripodlu, uzaktan kumanda özellikli selfie çubuğu.Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
101 puanla 30₺ )), şaka gibi fiyat.
@ahmttunc burada bulursun birçok şey muhtemelen.
Üyelik açarken telefon numarası istemiyor mu? O kısmı nasıl geçiyorsunuz var mı çözümüDoğum günlerinde toplu fotoğraf çekmek için net alınır. Bir tane üyelik açayım da direk alayım bunu![]()
Aras hava yolu ile getirmiyor mu1 hafta önce sipariş verdim ama sanırım kara yoluyla gelecekCargox a verilmesi gereken kargo aras a verildi
3 tane üyeliği aynı telefon numarası ile açtım. 2.’de hiç laf etmedi. 3’yü açtığımda bu numara kullanılıyor dedi ama yine de üyelik açıldı. Kupon da tanımlandı. Bugün son alışverişi yaptım. 65 lira mı ne ödedim. Geçerse benimdir, geçmezse yapacak bir şey yok.Üyelik açarken telefon numarası istemiyor mu? O kısmı nasıl geçiyorsunuz var mı çözümü
Benim arasla gelen kargolarım hava yoluyla geliyor şuanAras hava yolu ile getirmiyor mu
Farklı tarayıcı, gizli sekme, vpn, mobil vesaire gibi yöntemleri deneyerek yeni hesap oluşturuyorsunuz. Kupon tanımlanıyor zaten.Kupon için ne yapmamız lazım
Bu kupon dedikleri %70 indirim gibi şeyler miFarklı tarayıcı, gizli sekme, vpn, mobil vesaire gibi yöntemleri deneyerek yeni hesap oluşturuyorsunuz. Kupon tanımlanıyor zaten.
Meselq ürün 200 lira. Sepette birkaç ürün varken ekleyince 600 lire oluyor sepette. Bunun sebebi ne?Bu kupon dedikleri %70 indirim gibi şeyler mi