Z5500
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
Çok güzel eşyalar var mont ayakkabılar vs. kesin birşeyler bulursunuz bedavaya geliyor
acaba fiyatlar web e özel mi yoksa mağazalarında da geçerli mi ?Çok güzel eşyalar var mont ayakkabılar vs. kesin birşeyler bulursunuz bedavaya geliyor
Bu konudan sonra 2 kere düşünmek lazım. Zamanında bir firmadan patrona hediye çay demleme makinesi almıştım. Aynı böyle kargo gelmedi. Firma 1-2 haftaya kapattı gitti. Olan bizim paraya olduyduArkadaşlar 29.12.2025 yani 2 hafta önce çetinkaya web sitesi üzerinden ayakkabı siparişi verdim
geçen hafta cumartesi günü destek talebi attım cevap gelmedi.
bu hafta pazartesiye kadar gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım sağolsunlar öyle iyi bir sistemleri var ki temsilciye ulaşabilmek için en az yarım saat sıra bekliyorsunuz neyse sıra gelince konuştum acil tedarik talebi oluşturdum dedi.
Perşembe günü oldu yine tık yok müşteri hizmetlerini aradım bu sefer 1 saat bekledim ve temsilci bu akşam veya yarına kargolanacak eğer kargolanmazsa sipariş iptal edilsin diye not düşeyim isterseniz...
- Varex8
- Cevaplar: 9
- Forum: Yurt İçi Alışverişi
yorumu gördukten sonra vaz gectim aksiyon aramaya gerek yokArkadaşlar 29.12.2025 yani 2 hafta önce çetinkaya web sitesi üzerinden ayakkabı siparişi verdim
geçen hafta cumartesi günü destek talebi attım cevap gelmedi.
bu hafta pazartesiye kadar gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım sağolsunlar öyle iyi bir sistemleri var ki temsilciye ulaşabilmek için en az yarım saat sıra bekliyorsunuz neyse sıra gelince konuştum acil tedarik talebi oluşturdum dedi.
Perşembe günü oldu yine tık yok müşteri hizmetlerini aradım bu sefer 1 saat bekledim ve temsilci bu akşam veya yarına kargolanacak eğer kargolanmazsa sipariş iptal edilsin diye not düşeyim isterseniz...
- Varex8
- Cevaplar: 9
- Forum: Yurt İçi Alışverişi
Hocam alan bir kişinin gelmemiş ona göre hareket etseydiniz![]()
Oker Fm-500 Siyah Erkek Kapüşonlu Icı Kurklu Sısme Mont
Mont Çetinkaya'da! Hemen sipariş verin, 12 taksit ve avantajlı fiyat fırsatını yakalayın!www.cetinkaya.com.tr
![]()
Oker 1000 Siyah Erkek Promosyon Kapitone Mont
Mont Çetinkaya'da! Hemen sipariş verin, 12 taksit ve avantajlı fiyat fırsatını yakalayın!www.cetinkaya.com.tr
ikişer tane bunlardan aldım. İhtiyaç sahiplerine veririm gelirse