A36 iş görür.Öğrenciyim, 15- 20 k arası bütçem var, telefonu günlük kullanım ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum , oyun performansı beklentimde yok en uygun telefon önerilerinizi bekliyorum.
A36'nın işlemci ısınıyor. Kamera da iyi değil.A36 iş görür.
Çıkabilirsen a56 çıkamazsan a36 öneririm.Öğrenciyim, 15- 20 k arası bütçem var, telefonu günlük kullanım ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum , oyun performansı beklentimde yok en uygun telefon önerilerinizi bekliyorum.
realme 12+ 5G yada realme 12 pro düşünüyordum bu ikisi yerine samsung Galaxy A26 256 GB 8 GB alınır mı
Xiaomi'nin telefonlarını öneririm.
A26 yerine A36 daha iyi olur. A26 arada bir model.realme 12+ 5G yada realme 12 pro düşünüyordum bu ikisi yerine samsung Galaxy A26 256 GB 8 GB alınır mı
22k ya çıkabilirseniz honor magic 8 lite tercih edebilirsiniz min 6 yıl güncelleme alıcak pil ve kameradada o fiyatta orta üst denilebilir hb da 4000tl kuponu var(kuponla 22k) yanında 0 ı 1.8k lık kulaklıkla satılıyoÖğrenciyim, 15- 20 k arası bütçem var, telefonu günlük kullanım ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum , oyun performansı beklentimde yok en uygun telefon önerilerinizi bekliyorum.
A36 aldım fazlasıyla memnunum.A26 yerine A36 daha iyi olur. A26 arada bir model.