Rtx 1060 3 GB var buna nasıl bir sistem kurabilirim

Reaksiyon skoru
2
Elimde 1060 3gb ekran kartı var bunu değerlendirmek istiyorum ama bilgisayar işinden hiç anlamıyorum anlayan arkadaşlar rica etsem bu karta hangi parçalar uyar yazabilirmi

Elimde 1060 3gb ekran kartı var bunu değerlendirmek istiyorum ama bilgisayar işinden hiç anlamıyorum anlayan arkadaşlar rica etsem bu karta hangi parçalar uyar yazabilirmi
2. El temiz b450 anakart ve ryzen 5 2600 ile güzel sistem olur o karta r5 1600 de olur ucuza bulunursa gayet ucuza sistem yapılır

çalışır kanka sorun olmaz iyide olur ama 1060 3gb yanında düşük kalır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilerde ekran kartı değiştireceksen 5600 alırsın
İleriki zamanlarda 5000 serisine geçebilirim o yüzden aklımda var birde b450 ekran kartı 5600 u çalıştırır mı

bütçen ne kadar hocam ileriye dönük bis sistem dizmeni öneririm ekran kartını yükseltirsin sonra

RTX 1060...
1768401879093.webp

Şaka bir yana bir dostum Nvidia GTX 1000 Serisinde UEFI imza desteğini yakında kesecek ve windows da çalışmayacak,ondan dolayı ilk olarak bi linux'a geç

Ucuz Yollu Olsun Diyorsan R5 1600+A320 İşlemci anakart kombosu işini görür dostum

donanımarsivi youtube kanalına girip son videosuna bak oradaki sistemin aynısını yapabilirsin.
İlk ona baktim ekran kartları nin fiyatını direkt yükseltmişler elimde hali hazırda var diye yapayım diyorum zaten ileriki zamanlarda 5000 serisine geçeceğim

RTX 1060...
Alıntıyı görüntüle

Şaka bir yana bir dostum Nvidia GTX 1000 Serisinde UEFI imza desteğini yakında kesecek ve windows da çalışmayacak,ondan dolayı ilk olarak bi linux'a geç

Ucuz Yollu Olsun Diyorsan R5 1600+A320 İşlemci anakart kombosu işini görür dostum
Knkm elimde vardı diye diziyorum 1 sene içerisinde rtx 5000 serisine geçeceğim şuan boş durmak istemediğim için diziyorum valo CD açsın yeter bana şu anlık

İlk ona baktim ekran kartları nin fiyatını direkt yükseltmişler elimde hali hazırda var diye yapayım diyorum zaten ileriki zamanlarda 5000 serisine geçeceğim

Knkm elimde vardı diye diziyorum 1 sene içerisinde rtx 5000 serisine geçeceğim şuan boş durmak istemediğim için diziyorum valo CD açsın yeter bana şu anlık
bizim fırsatcı ve terbiye almamış satıcılar icin sıradan bir durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri