Kasaya Fan Onerisi 120MM

Yarın kasa geliyor arkadaşlar forumda bir konusunu açmayı düşünüyorum.Kasa hava akışı vs.Kısa bir şey olur.

Fan önerisine gelirsek

Asia horsenin cfm değeri 61 thermalrightin 48.Fakat asia fanlar ne kadar kaliteli tartışılır.Satıcı wraith olunca daha çok düşünüyor insan.

Bunlarda 69cfm versiyonu.
düz ile reverse arasındaki fark ne egzoz olarak almayı düşünüyorumda ikiside aynı işlevdemi

düz ile reverse arasındaki fark ne egzoz olarak almayı düşünüyorumda ikiside aynı işlevdemi
Düz fanlar akvaryumda ters takılmalı ki içeriye hava çeksin fakat bu sefer fanın arka tarafı kirli görüntü oluşturuyor bu yüzden reverse fan alıp normal fan görüntüsü oluyor.

RGB olmayan, sessiz, 5 tane 120mm fan lazim. Kasam lian li o11 dynamic mini v2

Bunu kullanan var mi nasil?
kasamda 9 tane var çok memnunumç attığın fanı da denedim ama pek memnun kalmadım. sanırım aynı kasayı kullanıyoruz. imza kısmında kasam yazıyo. kesinlikle başka fan bakma

Düz fanlar akvaryumda ters takılmalı ki içeriye hava çeksin fakat bu sefer fanın arka tarafı kirli görüntü oluşturuyor bu yüzden reverse fan alıp normal fan görüntüsü oluyor.
anladım düz kasaya mini atxti sanırım bendekı camsız mesh düz mü almamı önerirsin

Geri