Gündelik kullanımda hiç bir fark çoğu b650 ve b850 modeli kullandım. Uzak durman gereken bir kaç model var sadece. Onlar da işlemciye gereksiz pik yaptırıp soket yakan modeller. Soket yanınca haliyle islemci de yanıyor.. Bu modeller asrock tüm serileri ve Asus b850 a serisi uzak durunuz. Bios ile çözmüş olabilirler ancak giden geri gelmiyor ve risk alınmaz. Kendim b850 giga Gaming x kullanıyorum şuan 7300 e geldi amazondan çok memnunum. İşlemci 9800x3d ram 7200mhz.
Gündelik kullanımda hiç bir fark çoğu b650 ve b850 modeli kullandım. Uzak durman gereken bir kaç model var sadece. Onlar da işlemciye gereksiz pik yaptırıp soket yakan modeller. Soket yanınca haliyle islemci de yanıyor.. Bu modeller asrock tüm serileri ve Asus b850 a serisi uzak durunuz. Bios ile çözmüş olabilirler ancak giden geri gelmiyor ve risk alınmaz. Kendim b850 giga Gaming x kullanıyorum şuan 7300 e geldi amazondan çok memnunum. İşlemci 9800x3d ram 7200mhz.
Redditte biraz dolandım, bu sapphire i asrock üretmiş olabilir mi diye bazı yorumlar gördüm. Bu anakart başımı ağrıtır mı sizce. 7300e güzel fiyata almışsınız ama ben özellikle beyaz arayışındayım. Niyetim ooo hadi son modeli olsun vsden cok orta yüksek ileriye dönük beni üzmeyecek bir ürün almak. 7800x3d ile kullanacağım ben de kısmetse
https://amzn.eu/d/bGnW2hB bu da çok tatlıymış misal bunla x870E modeli arasında ne fark var? Bu ürünler bu fiyatları hakkediyor mu acaba? Bu sapphire i aldım bana 10kya geldi. 10 15k arasında en mantıklı kaliteli beyaz ATX bir kart önerir misiniz? Kafam çorba oldu 2 3 haftadır. 5 k fzla verip şu aorus alınır mı acaba bu işin sonu yok gerçekten.
Adam özellikle belirli bir ürünü istiyorsa, o ürün de dip fiyat görmüşse sıcak fırsattır. Muadilleri isterse bedava olsun adamın almak istemediği ürünlerse sıcak fırsatlık durumu bozmaz.
Adam özellikle belirli bir ürünü istiyorsa, o ürün de dip fiyat görmüşse sıcak fırsattır. Muadilleri isterse bedava olsun adamın almak istemediği ürünlerse sıcak fırsatlık durumu bozmaz.