🔥İndirim 1 ALANA 1 HEDİYE ÇETİNKAYA !

Ya sakın bir şey almayın şurdan aman aman konumu da yukarı atmışlar zaten girin intagram sayfalarındaki yorumlara ve şikayetvara bakın son 2 ay rezalet dolu ben de mağdurlardan biriyim

Alan arkadaşlara geçmiş olsun en az 1 ay sipariş beklersiniz, aramak isterseniz müşteri hizmetlerine ulaşamazsınız. Yaşadım biliyorum bu firmadan uzak durun, iade ücretimi 2 ay sonra bankaya harcama itirazı dilekçesi ile geri almıştım...

mağazaları okey işte yemek kartları geçiyor falan ama sipariş kargolansa bile iade ederim diye düşünenleri de ayrı bir challange bekliyor :D

valla yaptık bir hata 2 bana 1 arkadaş 1 babama mont aldık toplam 1k falan.bakalım:)

Birkaç kez alışveriş yaptım bu mağazadan ama kalitesini pek beğenmedim

Adamların yorumları berbat, adamlar benden uzak durun diye bağırıyor. Hâlâ almak isteyen varsa gülerim :D:D

Eski iş yerim anlaşmalıydı öyle ürün alıyordum ama bu yorumlardan sonra alınmaz aga gerek yok zaten giyimde sık sık kampanyalar oluyor onları takip edin hb filan daha iyi .

Dün 4 tane mont almıştım 1 tanesi kargolanmış. Kalan 3 tane ayrı ayrı kargolanacak galiba garip bi sistem

Benzer bir kampanya uzun zaman önce yapmışlardı ve ben de bayağı bir ürün sipariş etmiştim.

Kargolar parça parça geldi, Sanırım toplamda 10 kadar ürün vardı, bazılarını çok geç gönderdiler ve 2 tanesi bana hiç ulaşmadı, defalarca görüştüm, müşteri hizmetleri çok gevşek ve en sonunda tüketici hakem heyeti ile paramı geri aldım.

Gelen ürünler fena değildi ama bu kafadaki bir mağazadan asla bir daha sipariş vermem tabii ki.

Rezil bir firma.

Geri