3070ti vs rtx 2080ti vs rtx 4060ti 8gb

Saf güçte RTX 2080ti ile RTX 4060Ti aynı. RTX 3070ti , %11 daha güçlü

Screenshot_1.webp

Son olarak şunu da söyleyeyim, yerinizde olsam 9060xt 16gb için uğraş verirdim (6+taksitle hemen alır, taksit ödemeye başlardım) , AMD fsr4 redstone güncellemesiyle dlss4 e çok yaklaştı çünkü
Hocam neredeyse bütün driver sıkıntılarını giderdiklerini ve fsr 4'un güzel iş çıkardığını biliyorum ancak bir türlü kanım ısınmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saf güçte RTX 2080ti ile RTX 4060Ti aynı. RTX 3070ti , %11 daha güçlü

Alıntıyı görüntüle
VRAM sayesinde 2080ti bazı oyunlarda 3070ti'i geçiyor

Hocam neredeyse bütün driver sıkıntılarını giderdiklerini ve fsr 4'un güzel iş çıkardığını biliyorum ancak bir türlü kanım ısınmadı
Nvidia da tamamen sorunsuz güncellemeler göndermiyor ki, algı var sadece, bu ilk kez Nvidia App e geçtiklerinde 1660super kullanıyordum. Sürekli çökmeler yaşayıp duruyordum oyunlarda. Sonrasında öğrendim hemen sazan gibi atlamamak gerektiğini yeni güncelleme olunca. Sonra kafam selamet buldu, tabii ki eski driver a döndükten sonra

10k ya 3070ti bulabilirseniz alınır fakat bu fiyata ancak alabileceğinizin en iyisi 6700 xt olur

10k bütçe ile ikinci el ekran kartı arıyorum bu üç model arasında kaldım en güçlü olan 3070ti ancak bazı oyunlarda 2080ti VRAM sayesinde öne geçiyor 4060ti ise güncel beni 5-6 yıl medium ayarlara çok düşmeden AAA oyunlarda götürmesini istiyorum.İlgilenenlere çok teşekkürler
4000 serisinin altına bakma bence. Güncel olması çok daha iyi. Seneye içini açman gerekecek bi kart almanın bi anlamı yok.

Geri