75.000 TL bandında 9070xt sistem

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
75000
60.000-65.000 TL bandında 9070xt ekran kartı olan bir sistem toplamak istiyorum, işlemci olarak amd tercihimdir. Piyasa takla attığı için kafalar karışık. Yardımcı olabilir misiniz?

60.000-65.000 TL bandında 9070xt ekran kartı olan bir sistem toplamak istiyorum, işlemci olarak amd tercihimdir. Piyasa takla attığı için kafalar karışık. Yardımcı olabilir misiniz?
Bütçenin yarısı zaten ekran kartına gidiyo. Oem paket kovala tek tek toplamak zor

https://www.incehesap.com/goliath-oem-paket-fiyati-56276/ bu gelir sanırsam ama bana kalırsa şöyle bir sistemde 32 gb ram iyi olur ilerde eklenir gibi ram fiyatları uçuk açıkçası şimdide ekran kartları artıyor ya bu tarz bir şey alın yada arkadaşın dediği gibi 70lere çıkıp daha iyi bir sistemde tercih edilebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...x-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-57166 çıkarsa biraz daha işlemcisi rami filan tercih edilebilir duruyor

70i aşarsa eli yüzü düzgün toplanir, dediğin bütçede parçadan kısılır.
75k'ya çıkabilirim , o fiyata varmı bir öneriniz . Diğerlerine de baktım oldukça güzel sistemler ama ya ramler tek kanal yada kasa markaları vs pek güven vermiyor .

75k'ya çıkabilirim , o fiyata varmı bir öneriniz . Diğerlerine de baktım oldukça güzel sistemler ama ya ramler tek kanal yada kasa markaları vs pek güven vermiyor .
yani hocam bu ram krizinde tek kanala pek bakmayın hatta bi yanada iyi performans olarak bir fark yok ilerdede update seçeneği sunuyor attığım sistemi corsair kasa yapıp tercih edebilirsiniz ama 5k fark ediyor bana kalırsa bu fiyatlar ortamalama çünkü tek kanal kasaya filan bakınca bir tık sıkıntı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,383
Üyeler
192,703
Son üye
kemaltarık
Geri