Arkadaşlar herkese selamlar 20k bütçem var rx6700xt almak istiyorum ve yanına f/p işlemci olarakta ryzen5 5600x almayı düşünüyorum darboğaz yaparmı elimdeki anakartla anakartın modeli ise
Teşekkürler.Peki anakart problem olur mu?darboğaz yapmaz fiyatları da uygunsa gayet güzel ikili olurlar
Teşekkürler.Peki anakart problem olur mu?darboğaz yapmaz fiyatları da uygunsa gayet güzel ikili olurlar
olmaz anakart ileişlemci uyumluTeşekkürler.Peki anakart problem olur mu?
MSI B450M PRO-VDH MAX
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler.Peki anakart problem olur mu?
yalnız 5600x ile 6700xt 20k fiyat fazla gibi geldi sıfırmı alıyorsunuz? 16ya falan bulunması lazım sarı sitedeolmaz anakart ileişlemci uyumlu
sarı sitede ekran kartını 10k civarına buldum fakat işlemciyi sıfır almayı düşünüyorum o yüzden ikisi için toplam 20k bütçe yazdım.yalnız 5600x ile 6700xt 20k fiyat fazla gibi geldi sıfırmı alıyorsunuz? 16ya falan bulunması lazım sarı sitede
21-22K verip DDR5 geçilir aslında bütçe varsa. 7500F, B650 anakart ve 1x16GB ram alınabilir.
Bütçeyi 6700XT hariç sandım bi an
keşke öyle bi imkanım olsa şuanlık bilgisayarım var fakat bazı parçalarını çıkararak güncellemeye çalışıyorum21-22K verip DDR5 geçilir aslında bütçe varsa. 7500F, B650 anakart ve 1x16GB ram alınabilir.
Bütçeyi 6700XT hariç sandım bi an.
20k etmiyor sıfır alsanızda. işlemciyi de 2. elde yarı fiyatına alabilirsiniz ayrıca ilerde ddr5 geçeceksenizsarı sitede ekran kartını 10k civarına buldum fakat işlemciyi sıfır almayı düşünüyorum o yüzden ikisi için toplam 20k bütçe yazdım.
Teşekkür ederim1080p de ben de 6700xt yi 5600x ile kullanıyorum memnunum. Daha iyisi olsun dersen 7500f ddr5 yapabilirsin
ddr5 e geçmeyi sanmıyorum fakat dediğiniz gibi etmiyorsa bi bakınayım tekrardan sarı siteye20k etmiyor sıfır alsanızda. işlemciyi de 2. elde yarı fiyatına alabilirsiniz ayrıca ilerde ddr5 geçecekseniz
etmiyor hocam sıfırı 6k 2. elde 4e çok rahat bulursunuz artan 2k yada güzelinden soğutucu çekersiniz 4-5 k cebinizde kalırTeşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ddr5 e geçmeyi sanmıyorum fakat dediğiniz gibi etmiyorsa bi bakınayım tekrardan sarı siteye