🔥İndirim Razer Barracuda Quartz 3299TL Trendyol

Trendyol satıcılı razer barracuda quartz
Renk problem değilse güzel fiyat.
erkek rengi bu alınır duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen yine konusu açılmıştı, ya koca koca firmalar hala ürünlerinin doğru fotoğraflarını koyamıyorlar valla bu ülke delirtir insanı.

Arkadaşlar barracuda olan ilk resimde gözüken bant tarafı pembe ve çıkarılabilir mikrofonu olmayan model.

Diğer tüm resimlerde görülen bant tarafı gri ve çıkarılabilir mikrofonu olan model barracuda x.

Mikrofon önemliyse barracuda x, değilse barracuda iyidir.
kullanım amacı nedir peki hocam müzik mi sesli görüşme mi yoksa oyun mu ?

erkek rengi bu alınır duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanım amacı nedir peki hocam müzik mi sesli görüşme mi yoksa oyun mu ?
chill oyun oynayan mikrofonu kullanmayan basslı müzik dinlemeyen arkadaşlar alabilir :)

arkadaşlarla valorant battlefield oynarım trap hiphop dinlerim diyen almasın.

genshin, rdr2, witcher oynarım imany, adele, billie dinlerim diyen alsın :D

fiyat hala aynı, alsam mı bilemedim, renk önemli değil bana fark etmez. 400 liraya kablolu havit almıştım da kulağımı sıktı. 2.4ghz razer mouse takılı bir de bunu taksam çakışma, gecikme olur mu acaba cs gibi competitive oyunlarda sıkıntı yaşatır mı?

barracuda x bulursan ayni fiyata onu al, bu ust versiyonu ama mik yok dahili sesi pek iyi degil hem de siyah renk almis olursun.
gecikme veya cakisma olmuyor bu arada bende 2 tane 2.4g klavye mouse + barracuda x var bir sorun yasamadim.
fiyat hala aynı, alsam mı bilemedim, renk önemli değil bana fark etmez. 400 liraya kablolu havit almıştım da kulağımı sıktı. 2.4ghz razer mouse takılı bir de bunu taksam çakışma, gecikme olur mu acaba cs gibi competitive oyunlarda sıkıntı yaşatır mı?

Bu barracuda x sanırım düz barracudalarda harici mic yok içinde gömülü oluyor yanlış ilan gibi geldi

barracuda x bulursan ayni fiyata onu al, bu ust versiyonu ama mik yok dahili sesi pek iyi degil hem de siyah renk almis olursun.
gecikme veya cakisma olmuyor bu arada bende 2 tane 2.4g klavye mouse + barracuda x var bir sorun yasamadim.
dahili ses derken mikten bahsettiniz değil mi? ses kalitesi ve surround ses olarak düz model x'ten daha iyi diye biliyorum sürücü çapı thx spital audio falan.. mik. konusunda da en olmadı laptop mikrofonunu kullanırım sorun olmaz pek

dahili ses derken mikten bahsettiniz değil mi? ses kalitesi ve surround ses olarak düz model x'ten daha iyi diye biliyorum sürücü çapı thx spital audio falan.. mik. konusunda da en olmadı laptop mikrofonunu kullanırım sorun olmaz pek
o zaman bunu alin hocam ama mik sartsa barracuda x daha iyi bide surucu capi falan cok fark edecegini dusunmuyorum ikiside gaming yani muzikte hic bi ise yaramaz.

Geri