🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB ACFRE00109A İşlemci Sıvı Soğutucu 3.372TL

Hocam ön fan braketini ters çevirince sorun olmadığına dair yazı okumuştum ancak o kadar yormustu ki beni , braketi direk öne doğru eğdim hafiften bir problem olmadı :) diğer tarafta da soğutucu fanlar egzos faniyla sıfıra sıfır oldu , ayrıca fanlar ile ramler dipdipe oldu Rami sokmek için öncelikle sıvı soğutucu fanlarını sokmem gerekecek falan filan o yüzden bu soğutucu için bu kasayı tavsiye edemeyeceğim pek
Lf3 pro 360mm alirim artık o zaman. 7800x3d kullaniyorum zaten, o da fazlasiyla yeter. Şu an lf2 360mm var ama 4. Senesine girecek korkuyorum sızar falan diye.

Lf3 pro 360mm alirim artık o zaman. 7800x3d kullaniyorum zaten, o da fazlasiyla yeter. Şu an lf2 360mm var ama 4. Senesine girecek korkuyorum sızar falan diye.
Mail atıyorsun arctic e sana tamir kiti gönderiyor bir 4 sene daha kullanabilirsin.

nzxt h7 flow 2024 ün önüne 6 fanla bile çok rahat sığıyor

6 sene coolermaster ml240l V2 kullandım sorun yaşamadım hiç aklıma da gelmedi hocam ben bir şey olacağını düşünmüyorum bir süre daha kullanmaya devam edilebilir gibi yine takdir sizin :)

6 sene coolermaster ml240l V2 kullandım sorun yaşamadım hiç aklıma da gelmedi hocam ben bir şey olacağını düşünmüyorum bir süre daha kullanmaya devam edilebilir gibi yine takdir sizin :)
Benim de 5. Senesinde, arkadaş sızar fılan deyince içime bi kurt düştü

Dragos warfire 7x kasam var Bu sıvı soğutma sığar mı yardımcı olabilecek var mı

Ön fan braketini ters takarsanız bir sorun olmadan montajlayabilirsiniz ben de lf3 420 kullanıyorum ucu ucuna sığıyor öyle yaparsanız. Ama öyle yaparsanız lancool 3 için toz filtresi takamıyorsunuz benim boşa çıktı toz filtresi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,262
Üyeler
187,952
Son üye
mehmet3514
Geri