BENBİLGECANDEDE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 490
Pembiş popo mevzusu ne dalga değil valla ciddi
Konu sahibi kisi ya ilgi çekmeye çalışıyor ya da cidden mental sorunları olan birisi.Ben öyle bile demedim, ilk önce sordum, cinsel içerikli şeyler mi izliyor diye fakat aşırı bir tepki verdi, sanki ne sorduk![]()
Şakaların durmuyor ondan bahsediyorum.Ya hocam herifinde açtığı konunun bi tarzına bak insan yardım etmek istiyorda bi yandan ne diycenide hiçte bilmiyor bi yandanda komik gelince dayanamayıp patladım işte
EyvallahŞakaların durmuyor ondan bahsediyorum.
Dünyaya gelen her kimse eksikleriyle gelebiliyor.
Önce bir sorgulamak şart.![]()
Pembiş popo mevzusu ne dalga değil valla ciddi
Birader, hayatın gerçekleri bunlar. Baban demek ki infaz videoları falan izliyor, gerçek çatışmayı kim videoya alacak veya canlı yayınlayacak.Ben gerçek çatışma videolarından bahsediyorum ALLAHUEKBER ALLAHUEKBER diye bağıran insanlardan bahsediyorum AMA ANLATAMIYORUM.
Yas kac kardesim ?Ya birde TV den izliyor yotubeden silahlı videolar izliyor, çok fazla siyasi şey izliyor hadi bunlar neyse de. Az önce gittim yüzümü yıkamaya televizyondan şöyle bir ses geliyor "köylere girdiler erkekleri kadınlarınin önünde köyün ortasında zorla soydular her şey göründü bazıları bundan sonra inth*r etti diyordu abi ben çok etkileniyorum sadece konuşmada bile travma yaşatıyor bana. Önceden öyle videolar izleme dedim cevap vermedi her zaman izlemeye devam etti gerçekten içime sıkıntı düşüyor böyle şeyler duyunca, görünce
He sen diyon yani işid sempatizanı mı oluyor filanBen gerçek çatışma videolarından bahsediyorum ALLAHUEKBER ALLAHUEKBER diye bağıran insanlardan bahsediyorum AMA ANLATAMIYORUM.
Şükredin halinize hocam.Ben gerçek çatışma videolarından bahsediyorum ALLAHUEKBER ALLAHUEKBER diye bağıran insanlardan bahsediyorum AMA ANLATAMIYORUM.
RSDFHFSGJFGHJSFGJDFHASDFHJADF (en iyi tespitlerden biri XD)Senin karakter:
Aselsan profilli bu yorumu bir tek senden beklerdim de yorulmadın mı?He sen diyon yani işid sempatizanı mı oluyor filan![]()