Türkçe klavye tavsiyesi

FORVAN

80+
Reaksiyon skoru
9
Hayırlı geceler beyler. Konu şu ki senelerce mekanik klavye kullanan biri olarak daktilo sesinden sıkıldım.
Şuan aktif Aula F75 kullanıyorum ancak hem Türkçe karakter olmaması, hem de bu ses ve tepkime olayı beni baydı.
Sizlerden isteğim bildiğiniz ortalama boyutta, sessiz, basımı rahat Türkçe klavyeli , sağlam güzel bir marka var mı? kablosuz olması iyi olur.
Önerilere açığız

Monster rapid pro var hocam.Ben 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.Mekanik olarak alacaksan önerebilirim

Corsair K55 RGB Pro kullanıyorum, membran bir klavye. Boyutları sorun olmazsa bir bakın derim.

Monster rapid pro var hocam.Ben 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.Mekanik olarak alacaksan önerebilirim

Basış hissi nasıl yumuşak mı? Ses bi okey gelmedi yüksek gibi ama onun dışında güzelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair K55 RGB Pro kullanıyorum, membran bir klavye. Boyutları sorun olmazsa bir bakın derim.

Evet biraz uzun ve kablolu. Onun dışında iyi alternatif

Eski bir model zaten. 5 yıldır kullanan arkadaşım tavsiye etti. Ben de memnunum. Aşırı gürültüsüz sayılmaz ama bu bütçedeki mekaniklerden daha sessiz tabii. 1000 hz polling rate'li membran klavye görmek çok zor maalesef, gaming kanadında mekanik modeller popüler hale geldiği için.

Kablosuz değil ama bu ürünü öneririm. Manyetik switch, ayrıca sitelerinde yedek switch de satıyorlar. İsterseniz yine klavye ile gelen veya farklı switchleri de ileride değiştirebilirsiniz. Manyetik olması ömrünü de uzatıyor. Düz mekaniklerin basım ömrü daha kısa ve çift basma gibi sorunlar daha çok yaşıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,365
Üyeler
187,664
Son üye
jamesscarterr
Geri