Shein indirimli ürünler

6'şına kadar gümrüğe girmesi yeterli değil mi? 6 şından sonra gümrükten çıkabilir mi

7 sinde aldım derken sipariş ettiniz mi anlamında nerdeyse 2 hafta olacakta ne aldınız acaba bence üründen ürüne ve şans payı yüksek benim daha 6-7 ürünüm var 2 tanesi şu an trde
saatler ve bir kaç ıvır zıvır hocam 7sinde siparişi geçtim 5inde sipariş ettiğim saatler hızlıca geçti bunlar hala havaalinda bekliyoe

indirim direkt çıkmıyorsa kupon kullandırtmıyorsa.ürünü sepete ekleyin sheinden çıkın chrome a girip gamesir x5 lite yazın.googledaki alışveriş sekmesinden gösterdiğim yere yada benzeri shein linkine tıklayın açılan sayfadan sepete ekleyın.
sepetinize geri döndüğünüzde googleden eklediğiniz ürünü silin indirim kuponu önceden eklediğiniz ürüne etki etsin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
google üzeirnden shein hesbaına girip mi ekleyecez yoksa uygulamada aç mı diyecem

n

asıl yaptın reis ben de çıkmadı
indirim direkt çıkmıyorsa kupon kullandırtmıyorsa.ürünü sepete ekleyin sheinden çıkın chrome a girip gamesir x5 lite yazın.googledaki alışveriş sekmesinden gösterdiğim yere yada benzeri shein linkine tıklayın açılan sayfadan sepete ekleyın.
sepetinize geri döndüğünüzde googleden eklediğiniz ürünü silin indirim kuponu önceden eklediğiniz ürüne etki etsin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu arkadaşın yaptığı yöntemi yaptım dediği ürünü googleda aratdım kuponu aldım. Birçok teknolojik üründe çalışıyor kupon dostum

Bu arkadaşın yaptığı yöntemi yaptım dediği ürünü googleda aratdım kuponu aldım. Birçok teknolojik üründe çalışıyor kupon dostum
neyi atlıyorum çözemedim google üzeirndne shein hesabı mı açıyosun , linki uygulamadan mı açtırıyorsun

Çok istiyordum almak bitmesi baya kötü oldu maalesef :(
Fazla üzülme 3.5inç olan en dandik modeli. Hiç yoktan iyidir ama animasyon felan oynatmaz. Ayrıca kullanmak için Çinli yazılım kurduruyor bilgisayara.

Fazla üzülme 3.5inç olan en dandik modeli. Hiç yoktan iyidir ama animasyon felan oynatmaz. Ayrıca kullanmak için Çinli yazılım kurduruyor bilgisayara.
350tl yine iyi gibi

Led almaya düşünüyorum bazıların ki iptal olmuş hangisini almalıyım

2000. mesaj h.o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,557
Üyeler
187,700
Son üye
wexxx