9unda sipariş verdim 1 ürün olarak uçak iniş yaptı diyor sadeceBende öyle bir sıkıntı yok ama bu uçak iniş yaptı yazanlar acaba 5 sipariş limitini aşan siparişler mi yoksa yoğunluk mu
9unda sipariş verdim 1 ürün olarak uçak iniş yaptı diyor sadeceBende öyle bir sıkıntı yok ama bu uçak iniş yaptı yazanlar acaba 5 sipariş limitini aşan siparişler mi yoksa yoğunluk mu
muhtemelen farklı çin kargo firmalarından kaynaklanıyorBu değişik bir şey ilk siparişimde uçak havaalanına varır güncellemesi bile gelmemişti direkt kargoya verildi yazıyor mesela takip güncellemelerinin farklı olmasının sebebi nedir ki
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ürünün linkini atabilir misiniz? Ben bulamadım da ne yazdığınızda böyle ekranlar karşınıza çıkıyor?Güzel haber gamepad için aldığınız kuponla bu da indirime giriyor
stok bitmiş https://tr.shein.com/TURMO-3-5-Inch...ired-p-236564389.html?mallCode=1&imgRatio=1-1Ürünün linkini atabilir misiniz? Ben bulamadım da ne yazdığınızda böyle ekranlar karşınıza çıkıyor?
Tüh ya kaçırdık, teşekkürler yine de
Sorun nedir hocamBu kargoların durumu ne olacak ya
Çok istiyordum almak bitmesi baya kötü oldu maalesef
12sinden beri bekliyor havaalanında kargosu geçenler var bizimki niye geçmiyorSorun nedir hocam
Bende senle aynı tarihte 2 farklı hesaptan ürün sipariş verdim mesela biri bugun geldi diğeri trde gümrükte hala ama hayli hayli gelir oda birkaç güne6 günde teslim edildi bugün geldi şaşırtıcı aras kargoydu
Benbugün arasla kargosu geçen başkaları var mı?