Shein indirimli ürünler

Nolacak şimdi 1000 TL'ye yakın para gitti hiçbiri geçmiyo

Ben bugün akıllı röleleri ve akıllı prizleri teslim aldım. Sizinkiler ne alemde?

google bi ürün yazıp indirimli halini ekleme şeyini kaldırdılarmı? google'a yazıyorum ve hiçbir şey çıkmıyor.

bugün 9 ocakta aldıklarım geldi ama hala daha 7 ocak 8 ocakda aldıklarım havalimanında bekliyorlar herkes için aynı şeyi yapıyoralr bence

Bana 3 tane kargo kodu geldi. Bugün teslim edilecek ne gelecek bilmiyorum :D keşke hangi hesaptan ne aldığımı kayıt alsaydım

Sheinde görünüyor muydu kargoya verildiği
Hangi hesap olduğunu bilemediğim için hepsine bakamadım gmailden bildirim gelmiş ama dolu hesap açtığım için çok karışmış ortalık. Bi tanesinin güncellemesi böyle. Var ya şu uçakla alakalı bildirim gelmeyenler hızlı geçiyor, gelen kargomda da uçakla alakalı bildiri yoktu garip bişi

Ekler

• Opera Anlık görüntü_2026-01-17_124646_tr.shein.com.webp
    Opera Anlık görüntü_2026-01-17_124646_tr.shein.com.webp
    41.8 KB · Hit: 77
Hangi hesap olduğunu bilemediğim için hepsine bakamadım gmailden bildirim gelmiş ama dolu hesap açtığım için çok karışmış ortalık. Bi tanesinin güncellemesi böyle. Var ya şu uçakla alakalı bildirim gelmeyenler hızlı geçiyor, gelen kargomda da uçakla alakalı bildiri yoktu garip bişi
Uçak iniş yaptı yazmıyor demekki uçak iniş yaptı diyenlerde sıkıntı var

Uçak iniş yaptı yazmıyor demekki uçak iniş yaptı diyenlerde sıkıntı var
Evet alakası ne bilmiyorum ama 4 sipariş geldi bugün 4 ünde de uçak iniş yaptı falan yazmıyor

Geri