Yardım Araç Kamerası Önerisi

mychar276

80+
Reaksiyon skoru
234
Bütçe
1500
Arkadaşlar hem ön hem arka bölümü çekecek bir araç kamerası lazım ama fiyat performans bir model arıyorum.
Tercihim 1500 TL civarı ama gerçekten iyi bir model varsa sıksam 3-3.5K yada çıkarım. Ama işimi görecek uygun model varsa 1500TL civarını tercih ederim. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Rez. Bu devirde kesinlikle lazım.

N5 Dual alabilirsin bu devirde bence en iyi fp kamera yakın zamanda üstüne para koyabilirsen ekstra radar modülünüde satın alır aracının yanında dönen herhangi bir aktiviteyi araç kapalıyken kayıt alır

N5 Dual alabilirsin bu devirde bence en iyi fp kamera yakın zamanda üstüne para koyabilirsen ekstra radar modülünüde satın alır aracının yanında dönen herhangi bir aktiviteyi araç kapalıyken kayıt alır
Şu ürün mü acaba bahsettiğiniz

Araç kapalıyken yapılan kayıtlar nedeniyle akü sıkıntısı gibi bir durum yaşanıyor mu?

Rez. Bu devirde kesinlikle lazım.
Bir araçlı kurye bana arkadan çarptı, polisi aradık "şuan bakan geldi tüm ekipler orada bir şekilde anlaşın aranızda" dedi. Az kalsın kavga çıkıyordu.
Bir miktar ödeme yaptım gönderdim yoksa birbirimize girecektik. Türkiye de herkesin alması lazım!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet bu kamera ayrı olarakta radar kiti satılmakta eğer ihtiyaç duyarsanız alabilirsin
O nedir?

Araç kapalıyken yapılan kayıtlar nedeniyle akü sıkıntısı gibi bir durum yaşanıyor mu?
aküyü illa ki etkileyebiliyor etkilemez diyemem ama sınıfında enerji tüketimi olarak en iyi konumda sayılır tam hatırlamıyorum sınıfını ama çok az bir enerji tüketimi var

Bir araçlı kurye bana arkadan çarptı, polisi aradık "şuan bakan geldi tüm ekipler orada bir şekilde anlaşın aranızda" dedi. Az kalsın kavga çıkıyordu.
Bir miktar ödeme yaptım gönderdim yoksa birbirimize girecektik. Türkiye de herkesin alması lazım!

O nedir?
araç kapalıyken kamerayı obd girişi veya sigortalara bağladığınızda radar sayesinde araç kapalıyken aracın çevresinde herhangi bir hareket ısı dalgası algıladığında kamerayı devreye sokan ve anlık kayıt almasını sağlayan bir kit

O nedir?
bunu alıntılayacaktım yanlış oldu

aküyü illa ki etkileyebiliyor etkilemez diyemem ama sınıfında enerji tüketimi olarak en iyi konumda sayılır tam hatırlamıyorum sınıfını ama çok az bir enerji tüketimi var
Evin 2. aracına alacağım, ben kullanmazsam bazen 2 hafta yattığı oluyor. O yüzden biraz sıkıntı.

Evin 2. aracına alacağım, ben kullanmazsam bazen 2 hafta yattığı oluyor. O yüzden biraz sıkıntı.
eğer radar almaz isen girişide obd ye veya sigortaya bağlamazsan akü problemi çekmezsin ama radarında bir manası kalmaz

radar modülü ekstra olarak birkaç adas sisteminide beraberinde getiriyor karşıdan gelen aracın hızını gösterebilme imkanı falanda oluyor tabi.
Bütçeyi aşıyor ama biraz kendinizi zorlayıp alınabilecek en iyi fp kamera
tek sorunu sizi korkutacak derecede ısınma problemi var ama kafanıza takmanıza gerek yok batarya olmadığı için +80 derece ve -30 dereceyi destekleyebiliyor olması lazım diye hatırlıyorum

Son düzenleme:
eğer radar almaz isen girişide obd ye veya sigortaya bağlamazsan akü problemi çekmezsin ama radarında bir manası kalmaz
Hocam ben soğuk memlekette yaşıyorum, bataryalı bir model önerme şansınız var mı? Aracımda da akü problemi var, akü ve elektrik problemleri ile meşhur peugeot 307 kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,365
Üyeler
187,664
Son üye
jamesscarterr
Geri