IMAX'de sinema izlemiş birisi bakarsa iyi olur.

Fedaizm

80+
Reaksiyon skoru
31
Yaşadığım yerde imax yok bundan dolayı normal sinemada 3d gideceğim, sizce imax ile arasında dağlar kadar fark var mı yoksa bu da yeter mi ?

Diyelim dağlar gibi fark var. Başka ihtimalin var mı?

3D sinema da film varsa bile gitmek istemiyorum artık. Işıkları o kadar çok kısıyorlar ki filmin yarısı yok oluyor. 2D git daha iyi en azından gözlük kullanmadığın için daha az karanlık oluyor.

İmax çok çok iyi. Hem görüntü açısından hem ses açısından. Kocaman bir ekran , her yönden gelen sesler ve diğer salonlara göre daha iyi yalıtım. Keşke bazı filmlerin dublajları da gelse. Belki orijinaline göre ses bir tık kötü olur ama en azından ekrana daha fazla odaklanırız. Tabi fiyatları o kadar çok arttı ki bu fiyatlara değecek filmin gelmesi lazım o da bu aralar gelen hiç bir film bana göre İmax e para vermeye değmez.

Dağlar kadar fark var. 3d ile çok da önemli değil ama. Sinemada izlenecekse 2d olmalı.

eppenheimer'ı imax'de izlemiştim. ses vs çok güzeldi fakat bana parlaklık yine çok düşük geldi.

3d genel olarak kötü tr deki imax ise bakımsızlıktan ölüyor çok soluklar

Yaşadığım yerde imax yok bundan dolayı normal sinemada 3d gideceğim, sizce imax ile arasında dağlar kadar fark var mı yoksa bu da yeter mi ?
Geçenlerde ilk defa başka şehirdeyken deneme fırsatım oldu, çok yakın zamanda da klasik 3D ye gittim (şehirdeki en iyi salon) arada dağlar değil sıradağlar kadar fark var normal 2D salonlar bile daha iyiydi 3D den, gözlüğü taktığıma değmiyor hani üstüne görüntü daha bulanık oluyor.

Ama diğer yorumlar haklı yani şehirde yoksa yapacak bir şey yok 2D den devam 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,369
Üyeler
188,749
Son üye
hakimxkcm
Geri