20-30K Bütçe TV Önerisine İhtiyacım Var

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,204
tr ye yeni girmiş iffacon var ona bir bak araştır iyi
Çekiniyorum. Uzun yıllar kullanma hedefimiz var. Ne olur ne olmaz bir tık daha bilindiklere bakmam lazım.

@Perfectshot06 hocam bu televizyonun 65" olanını kullanıyormuşsunuz. Nasıl beğeniyor musunuz? Kurulumu siz mi yaptınız? Servisi çağırmak lazım mı? Amazondan aldım.

Lansman fiyatıydı hocam o kullanıyorum ben memnunum tavsiye ediyorum
Güle güle kullanın efenim. Üründen memnun olmanıza sevindim. 55" olanını da biz kullanacağız. Servis çağırıp mı kurdunuz hocam ?

@Perfectshot06 hocam bu televizyonun 65" olanını kullanıyormuşsunuz. Nasıl beğeniyor musunuz? Kurulumu siz mi yaptınız? Servisi çağırmak lazım mı? Amazondan aldım.
Evet çok beğeniyorum. Oled 10/10 ise bu da 10/8 falandır. Sesi desen muazzam. Tek eksi yani 60hz olması. O da benim için önemli değil.
Evet servis zorunlu servis kurdu.

Güle güle kullanın efenim. Üründen memnun olmanıza sevindim. 55" olanını da biz kullanacağız. Servis çağırıp mı kurdunuz hocam ?
Teşekkür ediyorum hocam sizde güzel günlerde kullanın. Servisi arayıp kayıt oluşturuyorsunuz onlar gelip kurulum yapıyor.Amazondan alan bikaç kişinin televizyonu kırık gelmişti kesinlikle servis gelmeden açmayın kutuyu.

Geri