Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 961
Supporta yazdım da bir günde dönüyorlar bakalım ne diyeceklerÜrünler gelmezse full iade alabilir miyiz sheinden
Supporta yazdım da bir günde dönüyorlar bakalım ne diyeceklerÜrünler gelmezse full iade alabilir miyiz sheinden
27 Aralık'ta bekleyen ürünüm var9 Ocakta sipariş vermiştim kaç gündür uçak indi diye daha güncelleme yok
İnşallah geçer reis şu vergi olayı çıkmadan27 Aralık'ta bekleyen ürünüm var![]()
Nasıl olsa artık yurt dışı alışveriş faslını kapatıyoruz, elimize geçmeyen her sipariş için en kötü ihtimalle bankadan harcama itirazında bulunarak iade alırız. Ortada bir ürün yok, banka ona bakar.Ürünler gelmezse full iade alabilir miyiz sheinden
Tüm kargoları müşavirlere verip bizi batırmasınlar da veya geri iade ediyoruz diye bizden kargo parası istemesinlerNasıl olsa artık yurt dışı alışveriş faslını kapatıyoruz, elimize geçmeyen her sipariş için en kötü ihtimalle bankadan harcama itirazında bulunarak iade alırız. Ortada bir ürün yok, banka ona bakar.
Umarım çileye dönmeden direkt shein duruma el atar da, uğraşıp durmayız.
Banka kartında oluyor mu o?Nasıl olsa artık yurt dışı alışveriş faslını kapatıyoruz, elimize geçmeyen her sipariş için en kötü ihtimalle bankadan harcama itirazında bulunarak iade alırız. Ortada bir ürün yok, banka ona bakar.
Umarım çileye dönmeden direkt shein duruma el atar da, uğraşıp durmayız.
Bir arkadaş diğer değişiklite geçtiğini belirtmişti, sınır gelmeden önce almış ama sınır geldikten sonra gümrüğe girebilmiş. Şuanda bizim kargoların bekleme sebebi de genelde aracı firmanın-kargo firmasının teslim almaması oluyor. Umarım 6 şubata kadar uzatıp sorun çıkarmazlar.6 şubattan kasıt son sipariş tarihimi yoksa ürünün gümrüğe ulaştığı gün mü esas alınacak acaba? bugün mesela siparis edilen ürünler geçecek mi? bilgisi yada fikri olan varmı? düzenleme gerekecek diye düşünüyorum binlerce insanın siparişini rehin almazlar sanirim 7 şubatta gelse bile.
Elbette.Banka kartında oluyor mu o?