Shein indirimli ürünler

Bazı ürünlerde iade olmuyor yazıyordu alırken, diyelim önceden sipariş ettiğimiz ürün 6 şubattan sonra geldi bizden vergi isteyecekler bu durumda iade etmek istediğimizde ne yapacağız zorla verecek miyiz parasını? Böyle bir şey olacaksa hiç gelmesinler daha iyi harcama itirazı yapar alırız paramızı.

6 şubattan kasıt son sipariş tarihimi yoksa ürünün gümrüğe ulaştığı gün mü esas alınacak acaba? bugün mesela siparis edilen ürünler geçecek mi? bilgisi yada fikri olan varmı? düzenleme gerekecek diye düşünüyorum binlerce insanın siparişini rehin almazlar sanirim 7 şubatta gelse bile.
Mantıken sipariş olması lazım çünkü zaten alışverişi gümrük yasalarına göre yaptık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı ürünlerde iade olmuyor yazıyordu alırken, diyelim önceden sipariş ettiğimiz ürün 6 şubattan sonra geldi bizden vergi isteyecekler bu durumda iade etmek istediğimizde ne yapacağız zorla verecek miyiz parasını? Böyle bir şey olacaksa hiç gelmesinler daha iyi harcama itirazı yapar alırız paramızı.
Gümrükte imha etsinler artık yapacak bişi yok

22 farklı hesaptan ve farklı şahısların adına yapılan alışverişlerde de oluyor mu yoksa sadece kendi adıma aldıklarımda mı. Bütün ürünlerin parası tek karttan çıkıyor.
Hangi hesaptan ne aldığınız bankayı ilgilendirmez. Ödeme yaptığınız kart üzerinden tüm tutarları işlem tarihleriyle beraber harcama itiraz formunda belirtmeniz kâfi. Formda;

Talep edilen ürün /hizmet alınamadı.

Şeklinde bir seçenek var zaten, oradan işlemi sürdüreceksiniz. Dediğim gibi bunu tüm umutlar tükendiğinde yapmak gerek, şu an değil.

Hangi hesaptan ne aldığınız bankayı ilgilendirmez. Ödeme yaptığınız kart üzerinden tüm tutarları işlem tarihleriyle beraber harcama itiraz formunda belirtmeniz kâfi. Formda;

Talep edilen ürün /hizmet alınamadı.

Şeklinde bir seçenek var zaten, oradan işlemi sürdüreceksiniz. Dediğim gibi bunu tüm umutlar tükendiğinde yapmak gerek, şu an değil.
Evet haklısınız bankamdan bilgi aldım, harcama itirazı vergisini ödememiş olsak dahi ürün ulaşmadıgından yapılabiliyor fakat kimin tcsyile alındıysa ona bildirim gidiyormuş bu da zararımı 60-70% oranında azaltıyor. Bunu duyduktan sonra mutlu oldum açıkcası.

easysmx m05 x5 lite'dan daha iyi değil mi? anladığım kadarıyla m05'te titreşim var x5 liteda ise yok. ekstradan m05te bluetooth da var x5 liteda yok
ben ikisinide sipariş ettim özellik olarak ekstra easymx m05 te arka tetikler analog x5 lite ta ise dijital genele vurursan. x5 lite ın daha az uyumluluk sorunu yaşadığını daha ergonomik ve malzeme kalitesinin daha iyi olduğunu idda edenler var.özellik olarak ise m05 üstün.
Güzel haber gamepad için aldığınız kuponla bu da indirime giriyor
hocam keşke görseydim tr fiyatları çok kazık bu ürünlerin.yetişemedikkk

YENİUçak varış havaalanına varır. Yazanlarmı gelmiyor

145. sayfada söylediğim yöntem sanırım fixlendi deneyen bugün varmı bir üründe?

71CYRme7tIL._AC_UF1000,1000_QL80_.webp

bu 3.5 inç lcd ekranı alıpta iade etmek isteyen yada kullanmayan var ise geliş fiyatindan gelip alabilirim.stoğuna yetişemedim.

Son düzenleme:
ben ikisinide sipariş ettim özellik olarak ekstra easymx m05 te arka tetikler analog x5 lite ta ise dijital genele vurursan. x5 lite ın daha az uyumluluk sorunu yaşadığını daha ergonomik ve malzeme kalitesinin daha iyi olduğunu idda edenler var.özellik olarak ise m05 üstün.

hocam keşke görseydim tr fiyatları çok kazık bu ürünlerin.yetişemedikkk
yani hangi kısımda x5 lite daha iyi? x5 liteda ne tetik hassasiyeti var ne titreşim ne de bluetooth. m05'te uyum sorunu olacağını hiç sanmıyorum çünkü hem bluetooth ile kullanılabiliyor hem type c

yani hangi kısımda x5 lite daha iyi? x5 liteda ne tetik hassasiyeti var ne titreşim ne de bluetooth. m05'te uyum sorunu olacağını hiç sanmıyorum çünkü hem bluetooth ile kullanılabiliyor hem type c
hocam bu cihazları normal gamepad gibi tanımıyor telefonlar kendi bataryaları olmadığı için HID–UAB (USB Accessory Bridge) uyumsuzluğu nedeniyle OTG üzerinden bağlı cihaz algılanmıyor bazen.normal otg den usb bağlamakla aynı mantıkta değil usbden güç vermeme ihtimali var bende m05 ten daha memnun olabileceğimi düşünüyorum ancak gamesir bir tık daha çok güven veriyor.ikiside güç almayabilir tabii ki güç almassa bluetooth olmasinin bir avantaji kalmaz.

hocam bu cihazları normal gamepad gibi tanımıyor telefonlar kendi bataryaları olmadığı için HID–UAB (USB Accessory Bridge) uyumsuzluğu nedeniyle OTG üzerinden bağlı cihaz algılanmıyor bazen.normal otg den usb bağlamakla aynı mantıkta değil usbden güç vermeme ihtimali var bende m05 ten daha memnun olabileceğimi düşünüyorum ancak gamesir bir tık daha çok güven veriyor.ikiside güç almayabilir tabii ki güç almassa bluetooth olmasinin bir avantaji kalmaz.
daha iyi olmasindna kasit ergonomi(hem tutuş hemde yon tusu ve analoglarin ust uste dumduz olmasi bir tik dezavantaj hafif capraz daha rahat),malzeme kalitesi ve android uyumlulugu olabilir apple cihaz kullaniyorsan type c baglantili dusunmeden m05 ten devam edilebilir.

Geri