- Konu Sahibi Konu Sahibi
128 düşünüyorum hocam ya ben çok yer harcamıyorum telefondaa36 işnizi görecektir hocam hemde yeni bir cihaz güncel fakat 8 256 alsanız daha ıyı olur kesınlıkle eger butce bır tık daha artıyorsa.
128 düşünüyorum hocam ya ben çok yer harcamıyorum telefondaa36 işnizi görecektir hocam hemde yeni bir cihaz güncel fakat 8 256 alsanız daha ıyı olur kesınlıkle eger butce bır tık daha artıyorsa.
dediğim gibi abartı abartı batarya performansı farkı yok ama yazdıklarımdan batarya ve 3 sene yazılım desteği sana daha ağır basıyorsa a36 al128 düşünüyorum hocam ya ben çok yer harcamıyorum telefonda
bıtek gb dan dolayı deılde 8 gb ram olması daha ıyı olurdu.128 düşünüyorum hocam ya ben çok yer harcamıyorum telefonda
sağolun hocam düşüneceğim biraz dahadediğim gibi abartı abartı batarya performansı farkı yok ama yazdıklarımdan batarya ve 3 sene yazılım desteği sana daha ağır basıyorsa a36 al
ben senin yerinde olsam s21fe tercih ederdim
8 gb model alacağım alırsam hocam 128gb depolama 8gb rambıtek gb dan dolayı deılde 8 gb ram olması daha ıyı olurdu.
evet hocam a36 alsam ilerde satadabilirim yenisini alırkenA36 daha güncel bir cihaz S21 FE her ne kadar daha güçlü olsada batarya baya ölü durumda olacak sıfır bile alınsa
hocam indirim hala var mı varsa link yollar mısınız ??evet sıfır indirim var şuanda baya
bitti hocam sanırsam ben ikinci el alacağım telefonumuhocam indirim hala var mı varsa link yollar mısınız ??