- Konu Sahibi Konu Sahibi
Deniyorum ins duzelirdediğimi yap önceki mesajda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir şey degişmedi malesefdediğimi yap önceki mesajda
Son düzenleme:
Deniyorum ins duzelirdediğimi yap önceki mesajda
bir şey degişmedi malesefdediğimi yap önceki mesajda
No sinyal yazisi disinda bir şey cikmiyorEkranda bir yazı çıkıyor mu?
Ramlari tek tek denememe ragmen hala sonuc alamadim, bilmiyorum artik napicamhocam sanırım Biosdan ile Ekran kartından UEFI özelliği açılmış. Bu gibi durumlarda ekran kartınızda UEFI aktif değilse hiç bir şekilde görüntü alamazsınız çözümü için bios update yapmanız en temizi. Aynı kurulu versiyonu bios flash özelliği varsa görüntü gerekmeksizin yükleyin tabi üst versiyonda olur. Ama bios ayarlarından eminseniz üste ki arkadaşın dediği gibi ramleri slota tek tek takın ve öyle deneyin. Ramler grup olarak çalışamayınca da görüntü alamazsınız. Ama dediğiniz gibi led yakar.
Denicem bakalım ondada duzelmezse işlemci gg sanirimHocam bios pilini çıkarıp biraz bekleyip tekrar tak.
Boyle montaj yapmistim kule tipi pinlere temas var ondan dolayi olabilir mihocam sanırım Biosdan ile Ekran kartından UEFI özelliği açılmış. Bu gibi durumlarda ekran kartınızda UEFI aktif değilse hiç bir şekilde görüntü alamazsınız çözümü için bios update yapmanız en temizi. Aynı kurulu versiyonu bios flash özelliği varsa görüntü gerekmeksizin yükleyin tabi üst versiyonda olur. Ama bios ayarlarından eminseniz üste ki arkadaşın dediği gibi ramleri slota tek tek takın ve öyle deneyin. Ramler grup olarak çalışamayınca da görüntü alamazsınız. Ama dediğiniz gibi led yakar.
Bios pilini söküp calistirmayi denedim, asus monitorumde hdmi olsun dp olsun sinyal yok hatası alıyorum (daha sabah sorun yoktu) televizyona bagliyorum bios ekranina kadar gidiyorum. Monitor sinyal yok diyip duruyorDaha önce çalışıyor muydu? Yoksa ilk boot mu? Nasıl oldu anlatırsan yardımcı olabilirim.
Hocam bilmiyorum farkli hdmi denedim dp denedim sinyal yok diyor, tvye hdmi ile biosa girebiliyorum monitor sabah düzgündü (asustufgamingKablo takılı değil veya düzgün takılı değil.
Monitörün kablosu.
+Olarak monitor kendini turuncu (uyku moduna geciyor sinyal yok diyip)Daha önce çalışıyor muydu? Yoksa ilk boot mu? Nasıl oldu anlatırsan yardımcı olabilirim.
Tv de çalışıyor dimi? Ekran kartı takılı iken zaten işlemci aktif olmaz genelde. Eğer Tv de çalışıyorsa monitör kabloyu kabul etmiyor.Bios pilini söküp calistirmayi denedim, asus monitorumde hdmi olsun dp olsun sinyal yok hatası alıyorum (daha sabah sorun yoktu) televizyona bagliyorum bios ekranina kadar gidiyorum. Monitor sinyal yok diyip duruyor
Hocam bilmiyorum farkli hdmi denedim dp denedim sinyal yok diyor, tvye hdmi ile biosa girebiliyorum monitor sabah düzgündü (asustufgaming
+Olarak monitor kendini turuncu (uyku moduna geciyor sinyal yok diyip)
monitörden display port girişini seçiyorsun demiTv de çalışıyor dimi? Ekran kartı takılı iken zaten işlemci aktif olmaz genelde. Eğer Tv de çalışıyorsa monitör kabloyu kabul etmiyor.. Saçma ama bu Windows 11 den kaynaklı olabiliyor. Bir müşterimde de aynı sorun vardı. Vga kablo ile monitör görmüyordu. Ofiste başka monitör de de kablo denedim olmadı. Sonra bir arkadaştan aldım kablo aynı monitör çalıştı. Müşterinin kablo o pc de çalışmadı ama başka PC de görüntü verdi.
Başka bir kablo hdmi dene kesin açılır