bilemiyorum hocam da sahibi çıktı herhaldeEski fotoğraflarıda olabilir
hocam uğraştırmayalım direk ibana atalım sitedekilerlekardeşim hiç sorun değil param güvende ile satışım var param güvende ilanı oluşturdum burdan alabilirsin.
sahibinden.guvendeparaamkingo.com/urun/detay/samsung-44mm-watch4-sorunsuz
olur kardeşim tabi ama şahsi ibanımı vermem etik olmaz ben sahibinden param güvende sisteminin yetkili muhasebe ibanını vereyim oraya gönderinhocam uğraştırmayalım direk ibana atalım sitedekilerle
Evet hocam saatin kasası nasıl renk değiştiriyor
dostum satıcı pg acayım dıyor sen gıtmıssın daha cok rıske atıyorsun kenıdnı ıban dıyorsun al pg ıle ısteEvet hocam saatin kasası nasıl renk değiştiriyor
evet hocam yeni seride mevcut o özellik siz parayı gönderdiniz mi dekont atar mısınız param güvende yetkilileri dekont istiyor daEvet hocam saatin kasası nasıl renk değiştiriyor
Gel hocam toplu girelim saati ortadan ikiye bölerizdostum satıcı pg acayım dıyor sen gıtmıssın daha cok rıske atıyorsun kenıdnı ıban dıyorsun al pg ıle ıste
fotoğraflar farklıee çekmeyebilir video uğraşmak istememiş olabilir ne var ki bunda
Kordon değiştirmiş olabilir mi?fotoğraflar farklı
Ben artık pazardan 50 tl lik çakma saatlerden alacam hocam güvenim kırıldıevet hocam yeni seride mevcut o özellik siz parayı gönderdiniz mi dekont atar mısınız param güvende yetkilileri dekont istiyor da
Kasa rengi ve kasadaki çizikler değişmiş hocamKordon değiştirmiş olabilir mi?