Yardım Hangi psu yu almalıyım

Teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7300 civarı hocam
Evet, mesajdan sonta arastırdım.
Bir ara forumda f/p olarak çokça tavsiye ederlerdi.
Fiyatı bayagı uygundu, onuda normal fiyata çekmişler.
Aksam arastırdım Bg de super flower 1000 Platin 7k ya.
Muhtemel bundan alıcam.
Burada 850 gold fiyatına, orada 1000 platim alırım.
Memlekette hersey ates pahası.
30 eu sınırından sonra iyice simsarların eline kaldık valla..

Evet, mesajdan sonta arastırdım.
Bir ara forumda f/p olarak çokça tavsiye ederlerdi.
Fiyatı bayagı uygundu, onuda normal fiyata çekmişler.
Aksam arastırdım Bg de super flower 1000 Platin 7k ya.
Muhtemel bundan alıcam.
Burada 850 gold fiyatına, orada 1000 platim alırım.
Memlekette hersey ates pahası.
30 eu sınırından sonra iyice simsarların eline kaldık valla..
Fiyatlar çok kötü hocam malesef. Hayırlı uğurlu olsun sizinki şimdiden. Galiba modülerlikten vazgeçip başka model bakacağım istediğim fiyata hiç yok.

Fiyatlar çok kötü hocam malesef. Hayırlı uğurlu olsun sizinki şimdiden. Galiba modülerlikten vazgeçip başka model bakacağım istediğim fiyata hiç yok.
Tesekkur ederim.
Psu sistemin kalbi olarak bakarım.
Kasa ve psu demirbastır
Sizde iyi bir psu alın, ileride sistem değiştirsen bile tekrardan kullanırsın.

Tesekkur ederim.
Psu sistemin kalbi olarak bakarım.
Kasa ve psu demirbastır
Sizde iyi bir psu alın, ileride sistem değiştirsen bile tekrardan kullanırsın.
Evet hocam haklısınız bende öyle düşünüyorum kasam nzxth510 elite ondan memnunum psuyu da tamamladık mı tamamdır

Yardımcı olan herkese teşekkürler. Elimdeki ilanda olan ramları de satıp tavsiler üzerine raijintek cratos 850w aldım.

Kaça aldınız hocam ben de psu arayışındayım da 8k ya dayanmış fiyatı taksitle alınca
Evet hocam maalesef 1-2 ay içinde çok yükselmiş fiyatları. Ben ikinci el aldım ancak hiç kullanılmamış 5.500 e geldi. Taksitsiz düşünüyorsanız ikinci el temiz veya sıfır alabilirsiniz. Forumda bir arkadaş 1000w olanı 6 bin e satıyordu duruyorsa değerlendirilebilir

Evet hocam maalesef 1-2 ay içinde çok yükselmiş fiyatları. Ben ikinci el aldım ancak hiç kullanılmamış 5.500 e geldi. Taksitsiz düşünüyorsanız ikinci el temiz veya sıfır alabilirsiniz. Forumda bir arkadaş 1000w olanı 6 bin e satıyordu duruyorsa değerlendirilebilir
taksitsiz düşünmüyorum hocam psu fiyatları ciddi artmış hakikaten. High power performance fs 850 veya 1000W mi alsam dedim ama onda da japon kapasitör yok ve modüler değil çok kararsız kaldım

taksitsiz düşünmüyorum hocam psu fiyatları ciddi artmış hakikaten. High power performance fs 850 veya 1000W mi alsam dedim ama onda da japon kapasitör yok ve modüler değil çok kararsız kaldım
High power da öneren oldu ama ben raijintek te karar kıldım. Onunda iyi olduğunu söylüyorlar. Psu sürekle güncellemeni gerektirecek bir donanım değil bir kere alıp bir daha düşünmemek gerekiyor tabi bütçe de önemli. Modüler tercih etmemin sebebi kablo kalabalığı olmaması. Umarım isteğinize göre bir model bulursunuz. Cuma gaming gecesini bi kontrol etmek gerekiyor belki denk gelebilir.

High power da öneren oldu ama ben raijintek te karar kıldım. Onunda iyi olduğunu söylüyorlar. Psu sürekle güncellemeni gerektirecek bir donanım değil bir kere alıp bir daha düşünmemek gerekiyor tabi bütçe de önemli. Modüler tercih etmemin sebebi kablo kalabalığı olmaması. Umarım isteğinize göre bir model bulursunuz. Cuma gaming gecesini bi kontrol etmek gerekiyor belki denk gelebilir.
Teşekkür ederim hocam evet dediğiniz gibi ömürlük ve kafada soru işareti bırakmayacak bir şey almak lazım biraz indirim kovalayacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri