Parlaklık nasıl?elime ulaştı ölü pixel ile ışık sızması yok iyi
Parlaklık nasıl?elime ulaştı ölü pixel ile ışık sızması yok iyi
%70 de kullanıyorum ben yetiyo banaParlaklık nasıl?
2. Monitör olarak düşünüyom alıyom o zaman%70 de kullanıyorum ben yetiyo bana
Ben 2. monitör olarak pivot olanını aldım hocam bu şekilde duruyor.2. Monitör olarak düşünüyom alıyom o zaman
bu fiyata daha iyisini bulamazsın ıps ve 165 hz 2.ellerde bile yok öyle söyliyim2. Monitör olarak düşünüyom alıyom o zaman
Güle güle kullan hocam, ghosting testi de yapabilir misin sana zahmet bir de renkler nasıl ve parlaklık yeterli mi ?elime ulaştı ölü pixel ile ışık sızması yok iyi
ghosting testi yapınca söylerim , parlaklık %70 de kullanıyorum yeterli geliyo bana renk konusunda kesin bişi diyemiyorum 2k Oled alıştığım için fakat üzmedi genel olarak monitör beklediğimden iyi 3k ya 165 ve ıps monitör bedava desek yeridirGüle güle kullan hocam, ghosting testi de yapabilir misin sana zahmet bir de renkler nasıl ve parlaklık yeterli mi ?
nb f80 alıp gecicen büyük rahatlık masa ferahlıyo güzelde gorunuyoBen zaten vesa ile kullanıcam pivotluğu da işime yaramaz. Bu paraya yeter bence de
Aldım hocam 2 tane 1i boştaydı iyi oldunb f80 alıp gecicen büyük rahatlık masa ferahlıyo güzelde gorunuyo
Güle güle kullan hocam, ghosting testi de yapabilir misin sana zahmet bir de renkler nasıl ve parlaklık yeterli mi ?
oturt ve ileri doğru it push kısmına click sesi gelecekarkadaşlar şu arka kısma ayak kurulumunu nasıl yaptınız bende çok emanet duruyor, sallanıyor acaba ben mi hatalı yaptım ? çok sert mi itmeliyim ayağı ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle