Shein indirimli ürünler

Benim güncel siparişler böyle. Sağdaki sipariş tarihi
Aşağı yukarı aynı neredeyse hepsi TR de bekliyor neden beklediği de belli değil gelsin de isterse 10 gün sonra gelsin.

Sanırım aranızda siparişi en çok geciken benim. 23 Aralık 2025 de sipariş vermiştim bugün hâlâ havaalanında bekliyor. Son teslim günü bugündü ve hâlâ bir güncelleme yaşanmadı. Shein destek ekibine ticket attım bugün yarın dönüş olacak ama iade hakkında hiçbir işlem yapamadım. Yani iade işlemi içinde biraz ugraşmamız gerekebilir.

Sanırım aranızda siparişi en çok geciken benim. 23 Aralık 2025 de sipariş vermiştim bugün hâlâ havaalanında bekliyor. Son teslim günü bugündü ve hâlâ bir güncelleme yaşanmadı. Shein destek ekibine ticket attım bugün yarın dönüş olacak ama iade hakkında hiçbir işlem yapamadım. Yani iade işlemi içinde biraz ugraşmamız gerekebilir.
Merakla bekliyorum

Sanırım birileri kasıtlı olarak ürünleri gümrüğe sokmuyor kendileri el koyacaklar.enparada nasıl harcama itirazı yapılıyor

14 Aralık'ta ülkeye girmişti benim ki 10 ocakta geldi sen düşün, siparişten 45 gün sonra geldi.

Arkadaşlar shein kargoları hızlı kargo olarak geçiyor içine dahi bakmıyorlar dümdüz geçmesi lazım normalde. Figurler yasaklandıktan sonra uzunca bir süre ben figur alabilmiştim sorun lojistik şirketinde .
evet zaten alır almaz aras takip kodunu çıkarıyorlar ertesi gün ama nedense tutuyorlar havalimanında

Daha önce klavye olayında oldu imile türkiyede teslim alıp kargoya vermiyordu burada da aras kargo direkt teslim almıyor. Geçerse bi anda geçebilir ama şuan bilerek bekletiliyor. Ya çok yüksek sayı olduğu için geçirmiyorlar ya da aras kargo ile anlaşmalarında problem var umarım 6 sını bulmaz

Biraz absürt olmuş ama iade seçeneği hakkında bir bilgi verdiler mi? Bir de ürününüz desi olarak büyük müydü?
Ugreen şarj aleti ve kablosuydu iade ederiz dediler geldi ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para iadesi aldınmı? shein kaç gün teslimat süresi var
Son teslimat tarihini iki defa uzattılar.

Daha önce klavye olayında oldu imile türkiyede teslim alıp kargoya vermiyordu burada da aras kargo direkt teslim almıyor. Geçerse bi anda geçebilir ama şuan bilerek bekletiliyor. Ya çok yüksek sayı olduğu için geçirmiyorlar ya da aras kargo ile anlaşmalarında problem var umarım 6 sını bulmaz
sheinde gümrük kargo ve garanti dahil yazıyor vergi ücreti kısmında.Geçmezse sheinin suçu

Geri