- Bütçe
- 5
Selamünaleyküm arkadaşlar 2 aylık sıfır sistem topladım ve pc ilk günden beri tüm oyunlarda ortaya çıkan bi sorunum var Tüm oyunlar olması gerekenden daha bulanık ve kumlu bir görüntü var özellikle en büyük sorun daha pikselli gözükmesi denemediğim ayar bakmadığım yer kalmadı nvıdıa denetim masasında herşeyi kurcaladım oyun içi tüm ayarları denedim ama yok olmuyor özellikle fotosunu yüklediğim göreceksiniz the last of us 1 oyununda karakterlerin saç sakal ve gölgelerinde sorunlar var saç ve sakalları piksel piksel 1080p yüksek ayarlarda oynuyorum fsr taa herşeyi denedim ama fark et00 fps civarı ve film greni gibi ayarlarda kapalı buna rağmen sorunu anlamış değilim bilen çözmüş veya fikri olan arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler. Ek:Gta 5 te çit, tel , gölgelerdede yine bulanıklık ve özellikle tüm oyunların gölgelerinde minik siyah kumlu görüntü var DÜZENLEME: DOSTLAR DSR 2K MODUNA ALIP DLSS KALİTE AÇINCA ÇOK ŞÜKÜR DÜZELDİ SORUN BİRÇOK OYUNDA BU SORUNUM VARDI DÜZELDİ UMARIM HERKES ÇÖZMÜŞTÜR BU SAÇMA SORUNU
Ekler
Son düzenleme: