800 bin - 1 milyon arası otomatik araç önerisi

furkankong

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
384
araçtan beklentim çok sorun çıkarmaması babam da kullanacak bu yüzden şerit takip desteği olsa da olur ama olmasada sorun değil Park için sensör olsa iyi olur yani tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler model olarak ta çok eski olmasa iyi olur konuda uzman arkadaşların fikrini bekliyorum.

Megane

B sınıfı mı C sınıfı mı SUV mu şehir içi kısa mesafe mi uzun yol mu yapılacak

hocam megane diyincede çok geniş bi Aralık oldu çok fazla yıl aralığı var link olarak sahibinden linki falan olsa veya tam yıl falan detay verseniz daha güzel olur teşekkürler.
Sedan mı bakıyorsunuz onu sorayım öncelikle. 17-20 model 1.5 dizel meganelar var 150 bin 170 bin km aralığında. Sorunsuz araç.
1.6 dizel egea da bakabilirsiniz.

araçtan beklentim çok sorun çıkarmaması babam da kullanacak bu yüzden şerit takip desteği olsa da olur ama olmasada sorun değil Park için sensör olsa iyi olur yani tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler model olarak ta çok eski olmasa iyi olur konuda uzman arkadaşların fikrini bekliyorum.
city

şehir içi kullanacaz kısa mesafe yani bide yollar çok düzgün yokuş bile neredeyse yok b sınıfı da olabilir c sınıfıda olabilir suv de olabilir sizden önerileri bekliyorum dediğiniz araçlara bakacağım şimdi.

1.6 dizel accent blue 7 ileri kendimde kullanıyorum yakın zamanda satıp model yükselteceğim. Az yakar çok kaçar, alırken şanzımana vs iyi baktırırsan kolay kolay sanayiye uğratmaz

konuya cevap veren arkadaşlar bütçe 1.2 milyona kadar çıktı neler alabiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,684
Üyeler
187,958
Son üye
Lovqq
Geri