❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

Valla gece gece inanılmaz arada bırakan bir laptop, loq serisinin anakart arızası çok meşhur intelli modellerde. Sağlam bi araştırma yapmak lazım 5000 serisiyle gelen cihazlarda yaşanıp yaşanmadığı hakkında. Çözüldü diyr hatırlıyorum ama çok fazla araştırmadıım detaylıca.
Şu fiyata şu laptop korkutuyor, gece gece alsam bi dert, almasam 2 dert. Size katılıyorum

LOQ cihazları bedavaya verecekler artık insan yine de kıllanmıyor değil. Sıkıntılı Victus serilerini erittiler şimdi her taraf LOQ oldu.

Baya iyi fiyat bu arada (akakçe artık Hepsiburada göstermiyor)

Alıntıyı görüntüle
Ekim 2025 te 63 e bunun 17 inç ve 14700hx olan versiyonunu almıştım hala kullanıyorum bir sorununu görmedim 3 yıl garantili anakart ve ic dizaynı tamamen değişmiş deniyor 15***9 seri laptoplara göre 15***10 serisi yeni seri yani

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
alınır mı diye düşünenler bence arada kalmayıp alsın umarım gönderirler ekran kartı fiyatlarının artışına bir bakın ram ve ssd artışına bir bakın bu iyi günlerimiz

Ekim 2025 te 63 e bunun 17 inç ve 14700hx olan versiyonunu almıştım hala kullanıyorum bir sorununu görmedim 3 yıl garantili anakart ve ic dizaynı tamamen değişmiş deniyor 15***9 seri laptoplara göre 15***10 serisi yeni seri yani
Hocam bence bu fiyata alın lazımsa, daha sonra araştırmasını yaparsınız. Siparişiniz el altında dursun stok biterse üzülebilirsiniz.
Evet iç dizaynın değiştiğini ben de hatırlıyorum ama şu an yeni tasarımla bu sorunu yaşayan var mı acaba bu da önemli biraz, ben denk gelmedim ama bakmak lazım.

Yuh büyük - değil mi bu durum.
50 bin TL'ye 5070 kesinlikle alınır bunu düşünmeyin 1 saate stok biter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence bu fiyata alın lazımsa, daha sonra araştırmasını yaparsınız. Siparişiniz el altında dursun stok biterse üzülebilirsiniz.

Evet iç dizaynın değiştiğini ben de hatırlıyorum ama şu an yeni tasarımla bu sorunu yaşayan var mı acaba bu da önemli biraz, ben denk gelmedim ama bakmak lazım.
Anakart değişti sorun yok diye biliyorum.

Dünkü kampanyadan Slayer R9T3D-5070Ti C2 almamış olsam bu çok F/P diye çekerdim muhtemelen. Sitede en kötü 3 taksit olsaydı keşke... Açmadan yolla yarı fiyatına bunun canını çıkara çıkara kullan diyor içimdeki bir ses. Ama 6 taksit almıştım rahat ödeyeceğim ve 5070 sadece 8 GB VRAM'i var...

Geri