Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,840
337TL geliyor bir arkadaş atmıştı bu vakum makinesi iş görür mü https://tr.shein.com/RAF-2-In-1-Vac...mas-Family-Holidays-p-206995820.html?mallCode
Adaptöre indirim yapmıyordu nasıl düşürdünAlıntıyı görüntüle adaptör nasıldır yan odadan full çeker mi
Fp olarak alınabilecek en iyi kz kulaklık hangisi?Castor pro 850 TL’ye falan geliyor dolapta 1k bulunur çok rahat kullanılmamışları bence riske değmez
Hocam dediğim gibi shein gamepad gamesir yazın google'a daha sonra alışveriş yerinden çıkan shein sitesine tıklayın kuponları topla geliyor .(yeni hesap olması gerekiyor kuponları toplayabilmek için.)hocam bende kuponlar gözükmüyor nerden alacağım
Ne işe yarıyor reis tam olarak bu arkadaşLlano HDMI 2.0 Anahtarı, 4K@60Hz'i Destekleyen Ultra HD 4K Çift Yönlü HDMI Anahtar Ayırıcı, 2 tane aldım, tanesi 122TL'ye geldi beyler lazımsa değerlendirebilirsiniz.
Benim bilgim geçmese zaten göndermiyor yinede bilenler cevaplasınŞunu almaya izin veriyor ama gumrukte sıkıntı olur mu
509 tl üstüne indirim yapıyor o yüzden yanına kablo ekledimAdaptöre indirim yapmıyordu nasıl düşürdün
Bazı figürler bile geçiyor sorun olmaz. Ben yasaktan beri bir sürü figür aldım. Hatta şu an bile kargo ofisinde bekleyen figürlerim var :dŞunu almaya izin veriyor ama gumrukte sıkıntı olur mu
Hocam link varsa atar mısınBazı figürler bile geçiyor sorun olmaz. Ben yasaktan beri bir sürü figür aldım. Hatta şu an bile kargo ofisinde bekleyen figürlerim var :d
Bende o şekilde bile yapmıyor garip509 tl üstüne indirim yapıyor o yüzden yanına kablo ekledim