❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

Şu video hiç olmamış olsaydı şimdiye çoktan LOQ laptop almıştım. Olay meydana çıktığı dönemden beri kampanya üstüne kampanyalar. Düzeldi mi kimse de emin olamıyor ki. 1 sene sonra patlamayacağının garantisi yok. LOQ'a çizik atmıştık ama iyi fiyat ile zorluyorlar resmen. :kappa:

Ben alamıyorum siz alın beyler :cry:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu video hiç olmamış olsaydı şimdiye çoktan LOQ laptop almıştım. Olay meydana çıktığı dönemden beri kampanya üstüne kampanyalar

Sorun 15xxxx9 modellerindeydi yenisinde problem var mı ben hiç duymadım

bunların fiyatlar niye sürekli düşüyo? Bi tane ultrabook alıcam da, ekran kartı olmayan laptopa 60k vermek de kafam yatmıyor şunları gördükçe.

gemini böyle diyor arkadaşlar

1768946197518.webp

Şu video hiç olmamış olsaydı şimdiye çoktan LOQ laptop almıştım. Olay meydana çıktığı dönemden beri kampanya üstüne kampanyalar. Düzeldi mi kimse de emin olamıyor ki. 1 sene sonra patlamayacağının garantisi yok.

Tam ben yazacaktım hocam. Bu kan emici satıcılar bu fiyata 5070 cihaz vermez boşuna. İnşallah yoktur ama bilemedim.

sağolun hocalarım, peki iade sistemi hakkında bilgisi olan var mı? ekstrenin son ödeme tarihine kadar satilmazsa iade etsem falan diyordum da
Hocam 14 gün kısıtlı bir süre, büyük bir risk almış olacaksınız. Kullanmayacaksanız almayın derim... 53 bin TL bağlamak az değil.

Kesin değil yani, fiyat o kadar iyi ki denek olarak almak isteyenlere dur denmiyor. Ürün sonuçta garantili, yandıkça yollarsınız. :kekw:
biraz daha detaya indiğimde aslında şuan devam eden sorun işlemci kaynaklı olur olursa. işlemci sabıkalı ancak 10 serisinde lenovo gerekli güçlendirmeleri yapmış anakarta. bi foto daha bırakayım,
1768946552784.webp

Hocam 14 gün kısıtlı bir süre, büyük bir risk almış olacaksınız. Kullanmayacaksanız almayın derim... 53 bin TL bağlamak az değil.
14 günü görmemiştim teşekkür ederim böyle şeylerde pek tecrübem yok malum öğrencilik nereden birkaç kuruş bulsak kâr diyoruz iyi ki atlamamışım o zaman

Geri