Ddr4 sistem toplamak

tutku272

80+
Reaksiyon skoru
4
Selamlar Ryzen 5 5600 işlemci için uygun en iyi ekran kartı gibi bileşen önerebilirimisiniz amacım bu ekonomide güzel performanslı göz zevki bozmayacak uygun fiyata düşürebilirsem akvaryum ddr4 sistem toplamak kaba taslar birbiriyle uyumlu ddr4de alınabilecek fp en yüksek bileşenleri önerirsiniz sevinirim iyi günler dilerim(5 5600 zorunlu değil ddr4de en iyi o diye biliyorum)

Son düzenleme:
Selamlar Ryzen 5 5600 işlemci için uygun en iyi ekran kartı gibi bileşen önerebilirimisiniz amacım bu ekonomide güzel performanslı göz zevki bozmayacak uygun fiyata düşürebilirsem akvaryum ddr4 sistem toplamak kaba taslar birbiriyle uyumlu ddr4de alınabilecek fp en yüksek bileşenleri önerirsiniz sevinirim iyi günler dilerim
ekran kartı 3060ti olabilir veya 3070ti bütçeye göre artık amd de 6700xt

hocam imzamdaki sisteme bakabilirsiniz

İşlemci: Ryzen 5 5600 (Phantom Spirit 120SE ARGB)-Ram: Kingston Fury Beast 3600 mhz-Anakart: MSI MAG B550 Gaming Plus Ekran Kartı: Sapphire RX 6800 XT Nitro+ -PSU: Cooler Master MWE 700W 80+ -Kasa: DeepCool CC560-Ssd:Micron 3400-Monitör: AOC Q24G2A 23.8 1ms 165Hz-Kulaklık:SteelSeries Arctis Nova 7-Klavye :AULAF75Glacier Blue-Mouse: ATK F1 Pro Max

Selamlar Ryzen 5 5600 işlemci için uygun en iyi ekran kartı gibi bileşen önerebilirimisiniz amacım bu ekonomide güzel performanslı göz zevki bozmayacak uygun fiyata düşürebilirsem akvaryum ddr4 sistem toplamak kaba taslar birbiriyle uyumlu ddr4de alınabilecek fp en yüksek bileşenleri önerirsiniz sevinirim iyi günler dilerim(5 5600 zorunlu değil ddr4de en iyi o diye biliyorum)
butce ne kadar

30k var en fazla ama amd olursa daha iyi olur nvidiaya gerek yok bence

bunlar 13k yaptı ıstersen ıslemcıyı de ıkıncı el temız bulursan 3000 3500tl bandında ıkıncı elde alabılırsın

akvaryum kasaya gerek yok boyle kasalar daha uyguna gelıyor

ekran kartı ve ramı ıkıncı elde ılan kovalayarak bulucaksın

bunlar 13k yaptı ıstersen ıslemcıyı de ıkıncı el temız bulursan 3000 3500tl bandında ıkıncı elde alabılırsın

akvaryum kasaya gerek yok boyle kasalar daha uyguna gelıyor

ekran kartı ve ramı ıkıncı elde ılan kovalayarak bulucaksın
Amacım o yönde teşekkürler yardımın için kasayı nasıl almam gerek onuda söylersen çok mutlu olurum yani kasanın soğutması performsnsı nasıl baklırı bilmiyorumda

Amacım o yönde teşekkürler yardımın için kasayı nasıl almam gerek onuda söylersen çok mutlu olurum yani kasanın soğutması performsnsı nasıl baklırı bilmiyorumda
lınklerde psulu kasada bıraktım 650wat ıstersen onu butcen dahılınde yukseltebılırsın onu mech arkasında da 1 tane egzoz fanı olan kasalar uzmez

lınklerde psulu kasada bıraktım 650wat ıstersen onu butcen dahılınde yukseltebılırsın onu mech arkasında da 1 tane egzoz fanı olan kasalar uzmez
Görmemiştim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam imzamdaki sisteme bakabilirsiniz

İşlemci: Ryzen 5 5600 (Phantom Spirit 120SE ARGB)-Ram: Kingston Fury Beast 3600 mhz-Anakart: MSI MAG B550 Gaming Plus Ekran Kartı: Sapphire RX 6800 XT Nitro+ -PSU: Cooler Master MWE 700W 80+ -Kasa: DeepCool CC560-Ssd:Micron 3400-Monitör: AOC Q24G2A 23.8 1ms 165Hz-Kulaklık:SteelSeries Arctis Nova 7-Klavye :AULAF75Glacier Blue-Mouse: ATK F1 Pro Max
Çok yardımcı oldu teşekkürler ama 6800 yerine 9060 xt daha iyi olmazmı 2.el fiyatları arasında sadece 1500 gibi bi fark var

Hocam imzadaki sistemi geçen hafta topladım şimdilik memnunum.

İşlemciyi 2. el almak daha mantıklı (5600 için konuşuyorum) sıfır ile 2. el arasında fiyat farkı çok. Ben sıfır aldım pişman oldum. Stok fan kullanmayın ben BOX olan versiyonu aldım tray den 750 tl daha pahalıydı belki fan iş göürür diye görmedi -_-

9060XT 16gb güçlü bir kart 2k monitörde oynamak en mantıklısı

Aldığım fiyatlarıda yazayım

5 5600 box (6250 3 taksit)
9060xt (19000 9 taksit)
msı 120a kasa (4000tl 3 taksit)
Thermalright Assassin King 120 SE(1200tl 3 taksit)

ram,ssd ve anakart bende vardı

Anakart olarak çift m2 slotlu şu ayarda bir anakart al pişman olmazsın verdiğin paraya.
2. el fiyatıyla arasında çok fark yoksa sıfır al

Anakart olarak çift m2 slotlu şu ayarda bir anakart al pişman olmazsın verdiğin paraya.
2. el fiyatıyla arasında çok fark yoksa sıfır al
Çift m2 kullanacağımı sanmam oyun için topluyorum ssd de sanırım soğutuculu almam gerek bu anakartlarda yok gibi duruyor uyumluluğundan emin olduktan sonrada topliyscağım umarım sorun yaşamam yine bakayım daha iyiyse diğerlerinden performans konusunda bunu alırım

Hocam imzadaki sistemi geçen hafta topladım şimdilik memnunum.

İşlemciyi 2. el almak daha mantıklı (5600 için konuşuyorum) sıfır ile 2. el arasında fiyat farkı çok. Ben sıfır aldım pişman oldum. Stok fan kullanmayın ben BOX olan versiyonu aldım tray den 750 tl daha pahalıydı belki fan iş göürür diye görmedi -_-

9060XT 16gb güçlü bir kart 2k monitörde oynamak en mantıklısı

Aldığım fiyatlarıda yazayım

5 5600 box (6250 3 taksit)
9060xt (19000 9 taksit)
msı 120a kasa (4000tl 3 taksit)
Thermalright Assassin King 120 SE(1200tl 3 taksit)

ram,ssd ve anakart bende vardı
Anladım hocam teşekkürler işlemciyi 2.el alacağın ztn ama darboğazdan korkuyorum biraz 9060 gerçekten güzel kart ama 5600 ile gidermi bilmiyorum o yüzden alternatif ucuz darboğaz yapmayan kart bakıyorum

Geri