cat7 bile 10gbps destekliyor10 metre cat 8 almayı düşünüyorum bütçem 600 tl civarları
Cat8'i ne yapacaksın meraktan soruyorum hocam.
valla sırf daha temiz iletir diye almayı düşünüyorumcat7 bile 10gbps destekliyor
server kurmayacaksan performans değişmez cat8de
Kaliteli cat6 yeter.valla sırf daha temiz iletir diye almayı düşünüyorum
cat5e bile yeter :dKaliteli cat6 yeter.
önerin nedir hangi markaKaliteli cat6 yeter.
Hiç önemi yok. İstediğini alabilirsin. Alt tarafı data kablosu bunlar. Ama acayip işler yapacaksın dış koruması sağlam bir şey bakarsın.önerin nedir hangi marka
ya şu an kullandığım cat7 ikide bir bağlantısı kopup duruyor böyle sorunlar yaşamyacağım bişi arıyorum şu anHiç önemi yok. İstediğini alabilirsin. Alt tarafı data kablosu bunlar. Ama acayip işler yapacaksın dış koruması sağlam bir şey bakarsın.
Kablodan yaşadığını nereden biliyorsun?ya şu an kullandığım cat7 ikide bir bağlantısı kopup duruyor böyle sorunlar yaşamyacağım bişi arıyorum şu an
kablonun tam olarak bi şekli var o şeklin dışına çıkınca bağlantı gidiyo dokununca gidio uç bağlantı noktası falan değil gövdesi falanKablodan yaşadığını nereden biliyorsun?
flat model mi slim model miamazondan ugreen cat6 aldım 2ms ping ile 960 mbs alıyorum artık tavsiye ederim kablo 20mt