1 aylık pcde görüntü gelmiyor fanlar son ses

Asterix

80+
Reaksiyon skoru
2
1 aylık bilgisayarımda oyundayken ekran bir anda gidiyor görüntü gelmiyor fanlar son ses çalışmaya başlıyor. Discordda arkadaşlarımla konuşmaya devam edebiliyorum. Bilgisayarı kasa tuşundan kapatıp tekrar açınca düzeliyor başka türlü düzeltemedim. Garantiye yollamak istemiyorum bu tarz işlemler 1 ay sürüyor. Bildiğiniz bir çözümü var mı acaba arkadaşlar?
Kasa linki: https://www.gamegaraj.com/oem-paketler/manticore-7a/
Bu linkteki kasadan tek farkı anakart: msi b650 gaming plus wifi
Çözüm önerilerinize ihtiyacım var, herkese teşekkür ederim.
@Game Garaj sizde bir bakabilir misiniz? Sorun çözülmez ise garantiye yollayacağım.

Son düzenleme:
Daha demin tekrar oldu kingdom come deliverance 2de. Oyunu açalı 15dk olmuştu sisteme yük bindiğinden değil yani. Integrated graphics kapalı iken.
oyun açılır açılmaz sisteme yük biner boştaki gibi olmaz. psu da mı bi sorun var acaba

Hocam selamlar, expo kapatmak bazen çözüm olmuyor bende benzer sorunu 1 oyunda yaşıyordum. Sistem kitlendikten sonra PC yi tekrar açtığınızda Olay Görüntüleyicisini açıp resimde eklediğim kısmı paylaşın. Bende XMP kapalıyken de çözülmüyordu sonra tek tek deneyerek ram frekansını en uygun olan 6200 MHZ olarak ayarlayınca bir daha da olmadı.

Ekran görüntüsü 2026-01-18 180235.webp

şimdi kapadım bakalım olacak mı tekrardan, sürekli olmadığı için biraz süre geçmesi gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rami nasıl kontrol edebilirim?
Her rami tekli olarak test et. Ve bunu her slotta yap belli olur. Genelde siyah ekran yersin arızalıysa

Yanlışlıkla veya bilmeyerek amd ekran kartının driverını da yüklemiş olablir misin belki onlar çakışıyordur

Hocam selamlar, expo kapatmak bazen çözüm olmuyor bende benzer sorunu 1 oyunda yaşıyordum. Sistem kitlendikten sonra PC yi tekrar açtığınızda Olay Görüntüleyicisini açıp resimde eklediğim kısmı paylaşın. Bende XMP kapalıyken de çözülmüyordu sonra tek tek deneyerek ram frekansını en uygun olan 6200 MHZ olarak ayarlayınca bir daha da olmadı.

Alıntıyı görüntüle
Tekrar yazmak için olayın olmasını bekliyordum, ekte paylaşıyorum. son 10 dakika içinde oldu.
1769000306364.webp
1769000274927.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,212
Üyeler
189,047
Son üye
elkadabra
Geri