Sağlıklı kilo almak?

XxXs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
108
şimdi önüne ne gelirse ye diyen arkadaşlar olacak ama kendimde dikkat ediyorum o yuzden yapamıyorum o işi. hani shake tariflerini görüyorum ama hepsi şeker deposu. sağlıklı bir şekilde nasıl kilo alabilirim? 19 yaşındayım boy 1.78 kilo 65.

şimdi önüne ne gelirse ye diyen arkadaşlar olacak ama kendimde dikkat ediyorum o yuzden yapamıyorum o işi. hani shake tariflerini görüyorum ama hepsi şeker deposu. sağlıklı bir şekilde nasıl kilo alabilirim? 19 yaşındayım boy 1.78 kilo 65.
Sabah öğle akşam yiyorsan 4-5 öğüne çıkarabılırsın eger sadece 3 ögünlğk vaktın varsada yedıklerını arttır en mantıklısı böyle bence

Sabah öğle akşam yiyorsan 4-5 öğüne çıkarabılırsın eger sadece 3 ögünlğk vaktın varsada yedıklerını arttır en mantıklısı böyle bence
Hocam vakitlerimden dolayı nerdeyse 2 öğün yiyorum. günün çoğunda dışardayım o yuzden. 4 5 öğün ne yiyebilirim mesela

baba ben sabah 1500 kalorlik pankek yapıyorum sağlıksız gün içi herahgni yediklerim dışardan ordan burdan evde felan akşam 1000 kalorlik shake 3000-3500 kalori bazen daha fazla alıyorum anterman basıyorum sonrasını sonra düşünürüm

2500 desek kalorine, 4-5 öğün uğraşmaya gerek yok ya. Zaten 120 protein yapsan 480 kalori, 500 de. 40-60 yağ alsan 500 kalori yine. 1500 karbonhidratı keyfine göre 2 seferde alırsın. Muz, pirinç, yulaf, ekmek, fıstık ezmesi, kuruyemiş. Ayda 1 kilodan fazla almaya başlarsan kısarsın.

Hocam vakitlerimden dolayı nerdeyse 2 öğün yiyorum. günün çoğunda dışardayım o yuzden. 4 5 öğün ne yiyebilirim mesela
Hocam 2 öğün çok az ya fazla yemen lazım Buda bir süreden sonra tiksindiriyor ara öğün yapabılırsın sabah pankrk tarıflerı felan oluyor yüksek kalprılı onlardan yaparsın akşamda tavukla pilavını ve ara öğün olarak 200 gram süzme yoğurt kuruyemısler akşam uyumadan önce Shake tarıfleri frlan

Hocam 2 öğün çok az ya fazla yemen lazım Buda bir süreden sonra tiksindiriyor ara öğün yapabılırsın sabah pankrk tarıflerı felan oluyor yüksek kalprılı onlardan yaparsın akşamda tavukla pilavını ve ara öğün olarak 200 gram süzme yoğurt kuruyemısler akşam uyumadan önce Shake tarıfleri frlan
Hocam çok fazla şeker tüketmiyorum o shake tarifleride cok yogun oluyor genelde o yuzden tercih etmiyorum pek. Ama diğer dediklerinizi uygulamaya çalışacagım tesekkur ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,184,681
Üyeler
187,957
Son üye
Lovqq
Geri