Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

ASELS şu aralar çok zikzak çiziyor; tahtacılar elindeki hisseleri yüksek fiyattan elden çıkarmak için bazı günler satış baskısı yapmıyorlar ki küçük yatırımcı tuzağa düşüp çok alsın, sonrası ise malum, sert çaktırmalar... Kodamanlar kar etmek istiyorlar ve çok aç gözlüler normal olarak, ucuzdan satmak yerine hisse belli bir seviyeye ulaştı mı elindeki hisseleri bozduruyorlar, küçük yatırımcı burada en az 2 ay sürünür, bence ama bu sadece benim değerlendirmem, sakın ha buna dayalı yatırım yapmayın :p Küçük yatırımcı söğüşleme işi tam gaz devam ediyor gibi...

2026-01-27_16-31.webp

ASELS şu aralar çok zikzak çiziyor; tahtacılar elindeki hisseleri yüksek fiyattan elden çıkarmak için bazı günler satış baskısı yapmıyorlar ki küçük yatırımcı tuzağa düşüp çok alsın, sonrası ise malum, sert çaktırmalar... Kodamanlar kar etmek istiyorlar ve çok aç gözlüler normal olarak, ucuzdan satmak yerine hisse belli bir seviyeye ulaştı mı elindeki hisseleri bozduruyorlar, küçük yatırımcı burada en az 2 ay sürünür, bence ama bu sadece benim değerlendirmem, sakın ha buna dayalı yatırım yapmayın :p Küçük yatırımcı söğüşleme işi tam gaz devam ediyor gibi...

Alıntıyı görüntüle
Düşükten aldım takipteyiz

Düşükten aldım takipteyiz
Ben daha tam olarak düşüş sürecine bile girmedi diye düşünüyorum, şuan duraklama dönemi... Düşüş dönemi sonunda baya iyi fiyatlar gelebilir, kanaatindeyim. Fakat bu biraz zaman alır, en az 1 ay kadar yani süreci takip etmek gerekir.

Ben daha tam olarak düşüş sürecine bile girmedi diye düşünüyorum, şuan duraklama dönemi... Düşüş dönemi sonunda baya iyi fiyatlar gelebilir, kanaatindeyim. Fakat bu biraz zaman alır, en az 1 ay kadar yani süreci takip etmek gerekir.
Aselsanın bu fiyattan çok çok altına düşeceğini beklemediğim için deneme olarak en kötü ihtimale karşı düşünerek 2bin küsür paramı bağladım ilerleyen süreçte yükseleceğini düşünüyorum gündemide takip etmek lazım

Alıntıyı görüntüle
3x yaptı aldığım zaten, bekliyorum alım fırsatı olsun diye yine. bence 270 seviyelerine gerileyip oradan yine yukarı gider ytd.

Ben kaça iner veya kaça çıkar diyemem ama hesaplama yazılımım bana yaklaşık dip değerlerine yaklaştığı zaman uyarı fişekliyor, ben de fırsat bu fırsat alırım sonrası süreç tavana yaklaştı mı da aynı :) Ben kendim tahmin ne zaman yapmaya kalksam hep hatalı oluyor çünkü işin içine korku, stres, endişe gibi duygular girebiliyor, bilgisayar ise bunlardan beri olduğundan daha doğru tahminler yapıyor, daha teknik ve daha matematiksel... Zaten büyük yatırımcılar da piyasada algı manüpilasyon filan yaparak parayı söğüşlüyorlar, illa ki makinalardan yardım almak gerek daha bilinçli olabilmek için, benim düşüncem.

1769588047294.webp

meysu uçmaya devam ediyor halka arz 8.25ten alıp 6. tavanda satmasaydım daha çok getirisi olurmuş

Netcad yazılım halka arz oluyor potansiyeli yüksek bir şirket 25 - 50 lot arası alım yapılabilir

Geri